Podjetniško trgovska zbornica

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

  Novice


  Arhiv: Slovenski podjetniki in proizvajalci prijavite se na LIDL-ov razpis

  Lidl Slovenija k sodelovanju v projektu Lojtr'ca domačih vabi male slovenske podjetnike in proizvajalce, ki ustvarjajo kulinarične specialitete in druge butične izdelke. S prijavo na razpis so korak bližje novi poslovni priložnosti, saj bodo izbrani izdelki uvrščeni v Lidlovo ponudbo in bodo na voljo v vseh njihovih trgovinah po Sloveniji.

  Na prvi razpis prijavljenih več kot 500 izdelkov

  Projekt Lidlova Lojtr'ca domačih so v Lidlu Slovenija lani izvedli prvič in doživel je odličen odziv. »Lani smo s pomočjo strokovne žirije izbirali med več kot 500 prehrambnimi in drugimi izdelki, med njimi pa smo v pokušino v naših trgovinah predstavili več kot 100. To je dokaz, da v Sloveniji ne manjka pridelovalcev, ki ponujajo vrhunske izdelke. Ker želimo za naše kupce najboljše, si tudi letos obetamo, da bomo na Lidlovi Lojtr'ci domačih ponudili izjemne in kakovostne izdelke s pravim pridihom domačnosti,« je dejal Akos Szilagyi, izvršni direktor nabave v Lidlu Slovenija.

   Rok za prijavo: 9. oktober. Kako se prijaviti?

  Na razpis se lahko prijavijo proizvajalci butičnih izdelkov z registrirano dejavnostjo, ki še niso na voljo v več slovenskih trgovskih verigah. V poštev pridejo izdelki, ki bi lahko obogatili našo ponudbo in osrečili naše kupce – ne samo prehranski, tudi tekstilni, rokodelski ipd. Prijavijo se preko spletne strani www.lojtrcadomacih.si, kjer je na voljo spletni obrazec. Prijavitelj izpolnjenega, skupaj z desetimi vzorci svojega izdelka, pošlje po pošti, ali prinese osebno na sedež podjetja Lidl Slovenija (Pod lipami 1, 1218 Komenda). Rok za oddajo prijave in vzorcev izdelka je 9. oktober 2017. Prijavljene izdelke bo nato ocenila strokovna komisija, ki tudi letos išče inovativne in zanimive izdelke, ustvarjene z ljubeznijo in navdihom.

  Fotogalerija