Podjetniško trgovska zbornica

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

    Novice


    Arhiv: Vabilo na konferenco o družinskem podjetništvu - praktični primeri

    KONFERENCA O DRUŽINSKEM PODJETNIŠTVU

    26. OKTOBER, 14.00 – 19.00

    GRAND HOTEL UNION LJUBLJANA

    Prihajajoča konferenca o družinskem podjetništvu ponuja priložnost, da spoznate najbolj inovativne, kreativne in uspešne slovenske podjetnike ter se seznanite s koncepti vodenja na primerih uspešnih nemških podjetij, ki so v družinski lasti že več kot 160 let.

    Namen konference je predstaviti primere dobrih praks za prenos lastništva in vodstva. Z nami bosta kar dva predstavnika nemških korporacij, in sicer Dr. Hubertine Underbeg-Ruder iz Underberg AG in Dr. Stephan Werhahn iz Werhahn KG, ki bosta predstavila njuno pot – rast in razvoj družinskega podjetja. Iz svojih praks bosta predstavila domačo prakso prenosa upravljanja in lastništva, pomen vrednot za uspešno vodenje in poslovanje ter izzive, ki jih prinaša rast in širitev na tuje trge. Predstavila bosta tudi princip trajnostnega podjetništva in kako vidita družinsko podjetništvo prihodnosti.

    Z nami bodo tudi slovenski strokovnjaki in poslovneži, ki bodo predstavili njihove smernice za uspešno družinsko poslovanje in prenos lastništva. Revizijska hiša Ernst&Young bo predstavila njihov model za uspešen prenos lastništva. Iz poslovne prakse bosta predstavila svoj primer prenosa vodenja in lastništva direktor in lastnik Marko Lotrič iz podjetja Lotrič Meroslovje d.o.o. in Ivan Kapetanović mlajši, Kapetan d.o.o. Iz izobraževalne stroke pa se nam bo pridružila Kaja Kosec, MAS, MA iz Za dialog in predstavila kako se prepletajo dialog in voditeljski značaj z uspešnim prenosom upravljanja in lastništva podjetja.

    Konferenca je namenjena podjetnikom, ki se soočajo ali pa se še bodo soočali s prenosom lastništva, rastjo in širitvijo na tuje trge. Konferenca je namenjena spodbujanju podjetništva, zato vabljeni vsi mikro, mali in srednji podjetniki ter obrtniki na povezovanje in tkanje novih poslovnih priložnosti.

    Na spletni strani so podatki o konferenci in prijavnica: http://www.familybusiness.si/

    Fotogalerija





     

    Arhivi