Podjetniško trgovska zbornica

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

    Novice


    Arhiv: Sofinanciranje tržnih raziskav, mednarodnih forumov in certifikatov v letu 2018

    SPIRIT Slovenija, javna agencija je objavila javni poziv za sofinanciranje tržnih raziskav, mednarodnih forumov in certifikatov v letu 2018. Predmet javnega poziva je sofinanciranje upravičenih stroškov aktivnosti MSP za tri sklope:

    1. SKLOP A - TRŽNE RAZISKAVE - Sofinanciranje upravičenih stroškov tržnih raziskav.
    2. SKLOP B - MEDNARODNI FORUMI - Sofinanciranje upravičenih stroškov aktivne udeležbe MSP na mednarodnih forumih v tujini.
    3. SKLOP C - CERTIFIKATI - Sofinanciranje upravičenih stroškov pridobivanja certifikatov, pri čemer se kot certifikati po tem javnem pozivu štejejo:
    • certifikati za sisteme vodenja in validacije okoljske izjave,
    • certifikati ter akreditiranih poročil o preskušanju za skladnost proizvodov, na podlagi mednarodnih standardov (ISO, IATF, IEC in ITU) in/ali evropskih standardov (CEN, CENELEC in ETSI) in/ali sheme EMAS.

    Prijavitelj lahko v okviru javnega poziva sodeluje na enem ali več sklopih javnega poziva. Rok za dostavo vlog je 28. 9. 2018, do 13. ure.

    Celotna vsebina Javnega poziva za sofinanciranje tržnih raziskav, mednarodnih forumov in certifikatov v letu 2018 je objavljena na spletni strani SPIRIT Slovenija, javna agencija.

    Fotogalerija





     

    Arhivi