Podjetniško trgovska zbornica

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

  Novice


  Arhiv: Oddajte potrebe po kadrovskih štipendistih

  Vsi delodajalci, ki želijo dijakom oziroma študentom podeliti kadrovsko štipendijo s šolskim/študijskim letom 2019/2020 so dolžni, v skladu s 112. členom ZŠtip-1, podati prijavo potreb po kadrovskih štipendistih za šolsko/študijsko leto 2019/2020. V ta namen je Javni štipendijski, razvojni, invalidski in preživninski sklad Republike Slovenije objavil Javni poziv delodajalcem za oddajo potreb po kadrovskih štipendistih za šolsko/študijsko leto 2019/2020.

  Potrebe po kadrovskih štipendistih delodajalci oddajo preko spletne strani sklada: www.sklad-kadri.si. 

  Delodajalci, ki nameravajo sofinanciranje kadrovskih štipendij uveljavljati pri regionalnih razvojnih agencijah (RRA), lahko svoje potrebe prijavijo na spletnem obrazcu posameznega RRA. V takih primerih bo potrebe delodajalca skladu, v imenu delodajalcev, opravila RRA. 

  Rok za oddajo potreb je do vključno 31. januarja 2019.

  Namen javnega poziva je:

  • zbrati ponudbo kadrovskih štipendij v Republiki Sloveniji z namenom informiranja učencev, dijakov in študentov o vseh razpoložljivih kadrovskih štipendijah pred izbiro izobraževanja in s tem ponuditi podporo njihovemu odločanju za izobraževanje glede na potrebe na trgu dela,
  • ponuditi delodajalcem enotno oddajanje potreb po kadrovskih štipendistih in promocijo potreb med učenci, dijaki in študenti.

  Fotogalerija

   

  Arhivi