Podjetniško trgovska zbornica

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

    Novice


    Arhiv: Sberbank banka d. d. spodbuja izboljšave in inovacije s financiranjem naložb v opredmetena in neopredmetena sredstva

    Sberbank banka d. d. omogoča poslovnim strankam popolno podporo z bančnimi produkti, ki jih potrebujejo za nemoteno poslovanje. S posojili iz Sklada skladov želi svojo ponudbo še nadgraditi in dodatno spodbuditi investicije slovenskih podjetij, še posebej v tiste projekte, ki so pomembni za dvig konkurenčnosti in trajnostni razvoj.

     

    Sberbank banka d. d. je prva banka, ki je že septembra 2018 s SID banko podpisala finančni sporazum prek katerega ponuja investicijske produkte iz Sklada skladov, ki so namenjeni uporabi evropskih kohezijskih sredstev. Namen sklada je financiranje trajnostne gospodarske rasti in razvoja, inovacijskih vlaganj ter tekočega poslovanja z dolžniškimi in lastniškimi oblikami financiranja. Velika podjetja, mala in srednje velika podjetja ter samostojni podjetniki lahko pridobijo kredit v višini od 10 tisoč do 10 mio evrov s katerim lahko financirajo naložbe s področja  RRI (raziskave, razvoj in inovacije) v opredmetena ali neopredmetena osnovna sredstva. Zanimiva je tudi ugodnejša obrestna mera, doba kreditiranja od 3 do 9 let ter moratorij na odplačilo glavnice (od enega do treh let). Pri tem produktu so tudi nižje zahteve za zavarovanje kredita ter financiranje do 100% upravičenih stroškov kredita. Prav tako vam banka ne bo zaračunala nadomestila za odobritev in vodenje kredita.

     

    S tovrstnimi aktivnostmi želi Sberbank banka d. d. še dodatno utrdili svojo pozicijo  na področju poslovanja s podjetji in dokazuje, da je banka, ki zna svoje produkte in storitve prilagoditi željam in potrebam svojih strank.

     

    Vsi zainteresirani lahko več informacij pridobijo na spletni strani www.sberbank.si/sklad-skladov in pri podjetniških svetovalcih v  Sberbank banki d. d.




    Fotogalerija





     

    Arhivi