Podjetniško trgovska zbornica

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

    Novice


    Arhiv: Paketni poslovni računi za podjetnike in mikro podjetja

    V banki Sberbank so za podjetnike in mikro podjetja pripravili posebno ponudbo paketnih poslovnih računov, ki so prilagojeni mikro podjetjem s prihodki do 1 milijona evrov in vključujejo najpogostejše bančne storitve v tem segmentu. Paketni računi so zasnovani glede na različen obseg poslovanja. Ponudba je namenjena tudi novoustanovljenim podjetjem, ki so »mlajša« od 12 mesecev.

    Paketne račune so glede na obseg storitev, ki so vključene, poimenovali Mini, Midi in Maxi. Najcenejši je MINI paketni poslovni račun, katerega mesečno vodenje računa znaša 4,00 EUR. Z istočasnim odprtjem osebnega računa pri Sberbank boste lahko vse svoje bančne obveznosti opravili na enem mestu.
    Ponudba Sberbank je pripravljena za nove in obstoječe stranke in je vezana na elektronsko poslovanje. Stranke imajo 3, 6 ali 9 mesecev (odvisno od izbranega paketa) brezplačno vodenje računa. Uporabniki paketnih računov lahko v okviru paketov koristijo naslednje ugodnosti: brezplačna poslovna debetna kartica Maestro, neomejena plačila med dvema Sberbank računoma, neomejeni prilivi iz Slovenije in evro območja, aktivacija Sberbank Poslovnega spleta in še vrsta drugih ugodnosti.

    Izbranemu paketu pa lahko posamezniki dodajo še druge storitve: varnostni SMS za Poslovno kartico MasterCard za 1 EUR na mesec, brezplačno SMS in e-mail obveščanje o stanju in prilivih na računu, brezplačno SMS obveščanje o spremembi tečajnice, 50 % popust na članarino za Poslovno kartico Activa MasterCard…

    Podjetnike, ki se šele spuščajo na samostojno pot podjetništva, še posebej opozarjamo na storitev Plačniške asistence, ki je brezplačna in je namenjena podjetjem za izvajanje pomoči proti morebitnim in obstoječim neplačnikom. Storitev je na voljo poslovnim subjektom, ki imajo pri Sberbank odprt transakcijski račun za opravljanje plačilnega prometa iz dejavnosti. Naj ne bo odveč opozorilo, da je lahko prav plačilna nedisciplina prvi problem, ki lahko pošteno zamaje začetne poslovne načrte.

    Več informacij o značilnostih posameznih paketnih poslovnih računov ter o plačilni asistenci boste našli na spletni strani sberbank.si.

    Fotogalerija





     

    Arhivi