Podjetniško trgovska zbornica

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

  Novice


  Arhiv: Podjetniki, zavihajte rokave! V Sberbank banki imajo za mikro podjetja 10 mio EUR spodbud za lažje in boljše poslovanje

  V Sberbank banki se zavedajo pomena mikro in malih podjetij za slovensko gospodarstvo in zato stalno iščejo načine, da bi le-ta čim lažje pridobila potrebna finančna sredstva in seveda kasneje čim bolj uspešno poslovala ter tako prispevala k skupni gospodarski rasti. Prepričani so, da bo prav ta segment slovenskega gospodarstva tudi v prihodnje potreboval strokovno podporo.

   V okviru financiranja dejavnosti in razvoja poslovnim subjektom Sberbank banka nudi podjetnikom različne rešitve oz. oblike financiranja. Bančni svetovalci z individualnim pristopom posameznim podjetnikom predstavijo najbolj primerno obliko financiranja, glede na namen porabe sredstev. V okviru rešitev tako nudijo naslednje oblike financiranja:

  -       limit na poslovnem transakcijskem računu,

  -       kratkoročni revolving, klasični kratkoročni kredit,

  -       dolgoročni kredit,

  -       investicijski kredit, katerega glavni namen so nakup poslovnih prostorov, nove opreme in pa predvsem strojev.

   

  Mikro podjetniki so največkrat »sami za vse« v svojem podjetju in zato jim praviloma vedno zmanjkuje časa. In prav zato jim v Sberbank banki omogočajo, da se na telefonski številki 080 22 65 dogovorijo za sestanek s svetovalcem za poslovanje z mikro podjetji na sedežu njihovega podjetja ali v eni izmed poslovalnic Sberbank banke.

  Podjetniki zavihajte rokave in se dogovorite za obisk svetovalca Sberbank banke. Več si preberite na tej povezavi.

  Fotogalerija

   

  Arhivi