Podjetniško trgovska zbornica

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

    Novice


    Arhiv: Povabilo k sponzorstvu 6. MSP konference, 2. april 2019, v Ljubljani

    Vabimo vas na 6. mednarodno konferenco MSP, ki bo potekala pod častnim pokroviteljstvom predsednika Republike Slovenije Boruta Pahorja.  

    Na konferenci bomo z domačimi in tujimi predavatelji spregovorili o digitalizaciji v mikro, malih in srednjih podjetjih ter vplivu Blockchain tehnologije na MSP. Osrednjemu panelu bodo sledile delavnice na katerih boste pridobili informacije za pripravo modela digitalne strategije, o možnostih financiranja in o obveznostih, ki jih morajo podjetja spoštovati pri zagotavljanju varstva osebnih podatkov. Konferenca bo priložnost za poslovno mreženje. Na konferenci bomo že šesto leto zapored podelili priznanje Pomladni veter in obeležili 40 letnico delovanja Podjetniško trgovske zbornice, ki aktivno zastopa interese malega gospodarstva. PROGRAM in PRIJAVE


    Vabimo vas tudi, da se nam pridružite tudi pri sooblikovanju dogodka in izkoristite potencial oglaševanja! Vaše sodelovanje in oglaševanje bo vidno, ne le na samem dogodku, ampak tudi v 5000 izdanih izvodih revije Veter, ki izide po konferenci. Prav tako bo poslano preko e-maila na 2000 podjetnikov, pri čemer spletna stran konference ostaja aktivna celo leto, do naslednjega dogodka.
    Člani Podjetniško trgovske zbornice imate 20% popust na cene za oglaševanje.

    Dodatne informacije: ptz@gzs.si

    Fotogalerija





     

    Arhivi