Podjetniško trgovska zbornica

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

    Novice


    Arhiv: Zakaj dobre blagovne znamke privabljajo dobre kadre

    Iščete nove člane ekipe in imate težave pri iskanju res dobrih kadrov? Bi vam prav prišel močan argument, ki dobre kadre prepriča, da je vaše podjetje pravi korak za razvoj njihove kariere?

    Ali ste vedeli, da ste lahko z dobro blagovno znamko delodajalca veliko uspešnejši in vas zanima, kako so to metodo uporabili v globalnih uspešnih podjetjih?

    Vabimo vas, da na brezplačnem spletnem seminarju pridobite informacije o tem, kako ustvariti dobro blagovno znamko delodajalca in s tem privabiti kakovostne kadre. S klikom na to povezavo (ali sliko) ste toplo vabljeni k ogledu.

    Spletni seminar, ki traja približno 36 minut vodi Darja Brečko Poženel, ki je direktorica podjetja DBP – Brand Design Studio in ima več kot 20 let izkušenj z razvojem blagovnih znamk in grafičnim oblikovanjem. Je avtorica mnogih uspešnih vizualnih znamk. Študirala je vizualne komunikacije in oblikovanje na Univerzi za likovno umetnost v Ljubljani, je prejemnica Študentske Prešernove nagrade in nagrado za pomembna umetniška dela. Darja je tudi docentka na Fakulteti za oblikovanje v Ljubljani in predavateljica na domačih in tujih konferencah.

    V GZS Podjetniško trgovski zbornici z aktivnostmi sledimo želji članov, da uporabne vsebine pridobite preko spletnih seminarjev v času in na kraju, ki ustreza vam in vašemu načinu poslovanja. Spletni seminar "Zakaj dobre blagovne znamke privabljajo dobre kadre?" je prvi v nizu spletnih seminarjev, ki smo ga pripravili za vas.

    Vabimo vas, da nam sporočite vaše mnenje v zvezi s spletnim seminarjem na e-naslov: ptz@gzs.si.  Enako pa lahko predlagate vsebine za katere želite, da vam jih predstavimo in približamo v naslednjih spletnih seminarjih.

    Fotogalerija





     

    Arhivi