Podjetniško trgovska zbornica

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

  Novice


  Arhiv: Dan trgovskih agentov

  Pridružite se nam na 52. mednarodnem sejmu obrti in podjetnosti v Celju – MOS, kjer vam bo na voljo bogat strokovni program ter številne priložnosti za razvoj in nadgradnjo vaših poslovnih aktivnosti. 

  Ob 14.30 uri vas vabimo na strokovni del srečanja  Združenja trgovskih agentov Slovenije (ZTAS), ki deluje v okviru GZS – Podjetniško trgovske zbornice. 

  Na strokovnem delu srečanja vam bomo predstavili dve zanimivi vsebini, ki vam bosta lahko v pomoč pri vašem delovanju in poslovnih aktivnostih.: 

  • dr. Andrej Friedl, svetovalec generalne direktorice GZS, bo predstavil temo »Na kaj morajo biti podjetja pozorna pri dobavnih klavzulah?« 
  • mag. Eva Žontar, ki na GZS pokriva področje Javnih listin, pa bo predstavila dokument ATA CARNET – »Kako enostavno in hitro čez mejo

  Predavanji bosta potekali v dvorani E2, Kongresnega centra na Celjskem sejmu. Predavanji bosta potekali do 16. ure. Po končanih predavanjih vas vabimo na ogled sejma, za katerega boste ob prijavi na spodnji elektronski naslov, prejeli brezplačne vstopnice.


  Udeležba na predavanjih je brezplačna, vendar je obvezna prehodna prijava!

  Vaše prijave sprejemamo na elektronski naslov kristina.pukl@gzs.si do ponedeljka, 9.septembra 2019.


  Prav tako se nam lahko v četrtek, 12. septembra 2019 ob 10. uri pridružite na tradicionalnem Mednarodnem poslovnem srečanju z naslovom »Uspešno v Sloveniji«, ki bo potekalo v Modri dvorani celjskega sejmišča.

  Prijave na dogodek so odprte od 30.8.2019 do 9.9.2019, na spletni povezavi dogodka. Znotraj prijave, morate označiti kategorijo "Commercial agents".

   

  Veselimo se srečanja z vami!


   

  Fotogalerija