Podjetniško trgovska zbornica

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

  Novice


  Arhiv: Elektronski portal za oddajo e-vlog za vavčerje

  Elektronski način omogoča še bolj enostavno in hitro oddajo vloge preko spletnega elektronskega obrazca, podjetniku pa prihrani čas in prekomerno administrativno delo s pripravo in oddajo vloge.
  Prav tako novi elektronski portal zagotavlja, da se določeni podatki avtomatsko uvozijo iz javnih baz podatkov in bodo na ta način podjetja razbremenjena vpisovanja le-teh.

  Za dostop do ePortala Slovenskega podjetniškega sklada podjetja potrebujejo digitalno potrdilo.

  V primeru, da podjetja digitalnega potrdila nimajo ali pa vloge ne želijo oddati sami, lahko vlogo brezplačno pomaga pripraviti in za njih oddati svetovalec mreže Slovenskih poslovnih točk (SPOT) Svetovanje, ki jih podjetja najdejo na dvanajstih (12) lokacijah SPOT Svetovanje po Sloveniji.

  Novi elektronski portal v celoti podpira tudi elektronsko oddajo zahtevkov za izplačilo.

  V okviru centralnega prijavnega sistema Slovenskega podjetniške sklada ePortal se podjetje registrira in nato preko izbranega prijavnega lista oz. e-vavčerja nadaljuje z izpolnjevanjem podatkov za vavčer,na katerega želi oddati vlogo na Sklad.

  Vavčerji so enostaven način pridobitve nepovratnih sredstev za različne vsebine do max. višine 9.999 EUR in brez prekomernih postopkov odobritve. Z vpeljanim elektronskim načinom oddaje vloge pa se bodo postopki še bolj poenostavili, obravnava vlog pa bo posledično še hitrejša. 

  Fotogalerija