Podjetniško trgovska zbornica

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

  Novice


  Arhiv: Kibernetska varnost za mikro, mala in srednja podjetja

  Vprašanja kibernetske varnosti postajajo vsakodnevni problem za podjetja in posameznike. Trendi kažejo velik porast vdorov in kršitev nedotakljivosti podatkov, ki kaže tudi vse večjo kompleksnost. Ob razmahu digitalnih storitev je varnost v digitalnem svetu pomembna skrb za vse nas.

  Na konferenci boste lahko aktivno sodelovali na aktualnih vprašanjih kibernetske varnosti mikro, malih in srednjih podjetij ter se seznanili z možnostmi ukrepanja.

  Strokovnjaki bodo predstavili nekaj ključnih problemov, ponazorili potencialne posledice in predstavili možne ukrepe preventivnega delovanja podjetij. V sklopu konference bo organizirano tudi delo po skupinah, kjer boste lahko podrobneje razpravljali o vaših pogledih na probleme kibernetske varnosti in potencialnih rešitvah.

  Vabljeni, da se nam pridružite v petek, 8. novembra 2019, od  8:30 do 14:30, na GZS, dvorana A. 

   Dogodek je brezplačen in je namenjen le članom in neposredno povabljenim. 

  Dogodek organizira IKT horizontalna mreža, horizontala za Kibernetsko varnost, SRIP PMiS v sodelovanju z  Združenjem za informatiko in telekomunikacije, z Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo RS, Podjetniško trgovsko zbornico, Digitalnim inovacijskim stičiščem Slovenija  in Projektom Cyber Interreg pri GZS.

  Program konference in prijave so dostopni na povezavi                        

  Fotogalerija

   

  Arhivi