Podjetniško trgovska zbornica

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

    Novice


    Arhiv: Anketa: Informacijska pripravljenost za potrebe vpeljave digitalizacije

    Digitalna transformacija, je pogoj za večjo učinkovitost, inovativnost, zmanjšanje napak, večjo produktivnost, povečanje prodaje ter predvsem hitrejšo zmožnost prilagajanja novim izzivom in poslovnim modelom. Želimo ugotoviti, kako so podjetja za digitalno transformacijo pripravljena, saj doseganje teh ciljev zahteva veliko znanja, izkušenj in osebne motivacije ljudi, ki bodo poskrbeli, da bo projekt implementiran pravočasno in uspešno.

    Za vse člane PTZ, ki boste sodelovali v anketi, so strokovnjaki iz podjetja Ascaldera d.o.o. pripravili dvourno BREZPLAČNO analizo vašega podjetja z namenom, da se ugotovi stopnja informacijske pripravljenosti za implementacijo digitalizacije procesov. 

    V ta namen vas vljudno vabimo, da izpolnite kratek vprašalnik v povezavi: ANKETA

    Anketa je kratka, služi izključno za razumevanje vaše organizacije in je kot taka, predpogoj za dvourno brezplačno analizo. V okviru možnosti pridobitve sredstev za pripravo digitalne strategije v vašem podjetju s pomočjo vavčerja za pripravo digitalne strategije, vam ponujamo možnost za BREZPLAČEN PREGLED stanja informacijske pripravljenosti vašega podjetja.

    Analiza vam bo vsekakor služila tudi kot dobra usmeritev in pregled stanja pri vaši morebitni prijavi na Javni poziv za Vavčer za pripravo digitalne strategije.

    Anketa bo aktivna do 18. decembra 2019.

    V primeru kakršnih koli vprašanj v zvezi z anketo, smo vam na voljo na elektronskem naslovu: ptz@gzs.si ali telefonski številki: 01 5898 312

    --------------------------------

    V Sloveniji so  po podatkih Evropske komisije MSP prevladujoča oblika podjetij. Zaposlujejo 72 % vseh zaposlenih in ustvarijo 64,5 % vse ustvarjene dodane vrednosti (kar je nad povprečjem EU: 56,4 %). Ta podjetja so zelo počasna pri digitalni preobrazbi, zato Evropska komisija opozarja, da je za nadaljno uspešno poslovanje in ohranjanje oziroma povečevanje produktivnosti MSP, ključna DIGITALIZACIJA. (Vir: Finance, torek, 3.12.2019)

    Fotogalerija





     

    Arhivi