Podjetniško trgovska zbornica

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

  Novice


  Arhiv: Nova poslovna debetna kartica Mastercard

  Nova poslovna debetna kartica Mastercard


  Ustvarjena za sodoben način življenja.

  Brezstična poslovna debetna kartica Mastercard® vam omogoča hitro, varno in brezstično plačevanje po vsem svetu. Sprejeta je na več kot 53 milijonih prodajnih mest, omogoča pa vam tudi preprosto in varno spletno plačevanje. Je povsem nova generacija plačilnih kartic, ki izvirajo iz plačilne kartice Maestro.

  Z novo kartico lahko tako enostavno rezervirate storitve, kot so na primer hoteli, apartmaji ali najem avtomobila, kjer ste doslej potrebovali kreditno kartico. Poleg tega lahko kartico uporabljate tudi za plačilo cestnin ter parkirnin.
  Debetna kartica Mastercard vam omogoča:
  • brezstično plačevanje,
  • preprosto in varno plačevanje kjerkoli,
  • preprosto in varno plačevanje tudi na spletu,
  • popoln nadzor nad porabo,
  • brezstične dvige in izbiro PIN številke na bankomatih,
  • preproste rezervacije storitev.

  Kako do poslovne debetne kartice Mastercard?
  Obiščite najbližjo poslovalnico Sberbank. Kartico lahko prejme oseba, ki jo za uporabo pooblasti zakoniti zastopnik poslovnega subjekta, ki izpolnjuje pogoje in odpre oziroma ima odprt poslovni transakcijskih račun v Sberbank d.d. Debetno kartico Mastercard boste za vse imetnike kartic prejeli po pošti na poslovni naslov podjetja.

  Želite izvedeti več o poslovni debetni kartici Mastercard? Dodatne informacije si lahko preberete tukaj oziroma se obrnite na stanislav.prodanovic@sberbank.si.

   

  Fotogalerija

   

  Arhivi