Podjetniško trgovska zbornica

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

  Novice


  Arhiv: GEA College, dobitnik priznanja Pomladni Veter 2016, letos praznuje častitljivih 30 let

  GEA College že od svoje ustanovitve leta 1990 velja za sodobno, butično poslovno šolo, kjer se generacije sedanjih in prihodnjih poslovnežev učijo veščin podjetništva, managementa in marketinga. Poleg mednarodno akreditiranih dodiplomskih in podiplomskih študijskih programov izvajajo še poslovne treninge, usposabljanja ter delavnice za podjetja in njihove zaposlene. V izobraževalnem procesu so zavezani spodbujanju podjetniške miselnosti in razvoju kompetenc 21. stoletja.

  V letošnjem letu bodo na različne načine obeleževali 30 let od podpisa ustanovne pogodbe, ki se je na pobudo podjetnikov, predavateljev in akademikov in 43 družbenikov, zgodil dne 16.2.1990 v Bohinju. V prvih dveh letih poslovanja je šola razvila več kot 70 različnih podjetniških tečajev in seminarjev, ki jih je obiskalo preko 3.600 tečajnikov. V tem obdobju je z GEA College sodelovalo že skoraj 300 predavateljev.

  Danes skupino GEA College sestavljajo štiri družbe, v katerih zgodbo ustvarja 20 zaposlenih in več kot 100 predavateljev iz podjetniških in gospodarskih vrst. S pomočjo predavateljev z bogatimi praktičnimi izkušnjami učijo predvsem uporabna poslovna znanja. Študentom ponujajo različne oblike študija, tako lahko tisti z družinskimi, kariernimi ali drugimi obveznostmi izbirajo med klasičnim, kombiniranim e-študijem ter študijem po meri.

  V namen vzdrževanja dolgoročnih odnosov s študentkami in študenti ponujajo podjetniško podporno okolje, ki ga sestavljajo podjetniški Inkubator, karierni center ter mednarodna pisarna, ki študentom močno olajša začetne karierne korake ter jim kasneje pomaga na podjetniški poti. Diplomantke in diplomanti ostanejo povezani tudi v Alumni klubu.

  V oktobru 2020 pričenjajo v partnerstvu z University of New York in Prague, največjo poslovno šolo, ki poučuje v angleškem jeziku na Češkem, izvajati odličen MBA program z namenom izobraževanja in opolnomočenja bodočih voditeljev. Študij, ki ga bodo vodili tuji predavatelji z bogatimi akademskimi in podjetniškimi izkušnjami, je namenjen predvsem srednjim ravnem managerjev, neodvisnim svetovalcem in skrbnikom ključnih strank s tremi do petimi leti delovnih izkušenj. Poudarek študija je na učenju vodenja in ključnih medosebnih veščin, kot so komunikacija, samozavest in tako naprej.

  Več informacij o GEA College je na voljo na njihovi spletni strani.

  Fotogalerija

   

  Arhivi