Podjetniško trgovska zbornica

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

  Novice


  Arhiv: Ukrepi Slovenskega podjetniškega sklada za omilitev posledic koronavirusa

  Slovenski podjetniški sklad je v sodelovanju z Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo ter z drugimi institucijami  pripravil ukrepe za omilitev posledic širjenja koronavirusa. Nekateri so vezani na prilagoditve že uveljavljenih finančnih spodbud in instrumentov,  prav tako pa bodo uvedeni novi likvidnostni krediti.

  Predvideni paket ukrepov skupaj je trenutno načrtovan v višini 115 milijonov EUR. Za podrobnejše informacije in pobude pišite na info@podjetniskisklad.si. Sklad bo ravno tako vse nove informacije v zvezi z ukrepi objavljal na svoji spletni strani ter prijavljene uporabnike e-novic obveščal z neposredno elektronsko pošto.  

  Na spletni strani Slovenskega podjetniškega sklada so navedeni predvideni pogoji. Dejanski pogoji bodo objavljeni v javnem razpisu oz. na drug primeren način.

  Zaradi aktivnosti, ki so vezane na blažitev posledic koronavirusa je Slovenski podjetniški sklad sprejel tudi nekaj dodatnih novosti vezanih na obstoječe javne razpise in pozive. Začasno bodo zaprli naslednje vavčerje:

  • VAV-3 – vavčer za tržne raziskave tujih trgov,
  • VAV-8 – vavčer za digitalni marketing,
  • VAV-9 – vavčer za pripravo digitalne strategije.

  Pri javnem razpisu P4D 2019 - 2023, Spodbude za digitalno transformacijo MSP bodo ukinil dva bližnja roka za oddajo vloge (01.04.2020 in 01.06.2020). Rok za oddajo vloge za leto 2020 pri omenjenem javnem razpisu je 01.09.2020!

   

  Fotogalerija

   

  Arhivi