Podjetniško trgovska zbornica

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

  Novice


  Arhiv: Vavčer za digitalni marketing in Vavčer za pripravo digitalne strategije sta ponovno odprta

  Slovenski podjetniški sklad je ponovno aktiviral Vavčer za digitalni marketing in Vavčer za pripravo digitalne strategije, ki sta bila začasno zaprta.

  Namen vavčerja za digitalni marketing je uvajanje digitalnega marketinga v podjetju (izdelave novih spletnih strani, novih mobilnih aplikacij s testiranjem, lastne spletne trgovine, lastne rezervacijske platforme) s čimer se bo povečala njihova konkurenčnost, dodana vrednost oz. prihodki od prodaje.

  Namen vavčerja za pripravo digitalne strategije je spodbuditi MSP k pripravi digitalne strategije z namenom digitalne transformacije (preobrazbe) podjetij.

  Na oba vavčerska poziva se lahko prijavijo mikro, mala in srednje velika podjetja s sedežem v Republiki Sloveniji, ki se kot pravna ali fizična oseba, ukvarjajo z gospodarsko dejavnostjo in so organizirana kot gospodarske družbe, samostojni podjetniki posamezniki ali zadruge ter so locirana v Vzhodni kohezijski regiji.

  Prijaviteljem je na voljo tudi brezplačna pomoč pri pripravi vloge in izpolnjevanju obrazcev ter strokovne informacije pri svetovalcih na vseh SPOT točkah v vseh 12 statističnih regijah. Lokacije in kontaktni podatki točk SPOT Svetovanje v vseh regijah so na voljo na spletni strani: http://evem.gov.si/info/spot-tocke-in-notarji/seznam-tock-spot-svetovanje-spirit-slovenija/.

  Ostali odprti javni razpisi in pozivi so objavljeni na spletni strani SPS.

  Fotogalerija

   

  Arhivi