Podjetniško trgovska zbornica

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

  Novice


  Arhiv: Ponudba za brezplačno COVID testiranje

  Zasebna Ambulanta Košir, (pooblaščena od  Ministrstva za zdravje za opravljanje hitrih antigenskih testov za SARS-CoV2) nudi  brezplačno testiranje zaposlenih v dejavnostih, ki po novem potrebujejo redno tedensko testiranje v sklopu novih vladnih odlokov.

  Testiranje izvajajo v ambulanti,  pa tudi v obliki mobilnih ekip na terenu, ki se popolnoma prilagodijo potrebam na željeni lokaciji. Njihove  ekipe zdravnikov in študentov medicine so do sedaj uspešno opravile že več kot 140 testiranj na terenu po celi Sloveniji (do cca 300 oseb / testiranje). Poleg tega imajo ekipe poglobljeno epidemiološko znanje in lahko ob morebitnem izbruhu bolezni takoj predlagajo primerne ukrepe in podajo navodila.

  Nudijo vam:

  • brezplačno izvedbo in organizacijo testiranja (v terminih, ki vam ustrezajo)v kolikor se država slučajno ne odloči sofinancirati presejalnih testiranj, se lahko dogovorimo za ceno glede na število zaposlenih in oddaljenost lokacije
  • izdajo pisnih potrdil na terenu v kolikor to potrebujete
  • epidemiološko svetovanje v primeru izbruhov bolezni
  • vse potrebne certifikate in pooblastila 

  V kolikor bi bili pripravljeni na sodelovanje oz. bi želeli več informacij,  so vam na voljo tudi preko telefonske številke 031 870 515. 

  Fotogalerija

   

  Arhivi