Podjetniško trgovska zbornica

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

    Novice


    Arhiv: Vabilo študentom - "Kako pritegniti in ohraniti zaposlene v podjetju ter kakšne so potrebe zaposlenih v delovnem okolju"

    Kako pritegniti in ohraniti zaposlene v podjetju ter kakšne so potrebe zaposlenih v delovnem okolju Kako pritegniti in ohraniti zaposlene v podjetju ter kakšne so potrebe zaposlenih v delovnem okolju

    Vljudno vabljeni, da se udeležite hackathona na temo kadrov:
    »Kako pritegniti in ohraniti zaposlene v podjetju ter kakšne so potrebe zaposlenih v delovnem okolju«
    , 
    ki bo potekal 1. marca 2023, od 10.00 do 14.30,
    v dvorani A, Gospodarske zbornice Slovenije.

    Hackathon bomo izvedli za namen pridobivanja mnenj in jih uporabili na 10. mednarodni konferenci MSP (za mikro, mala in srednja podjetja), ki bo potekala konec marca z naslovom "KADRI, KJE STE?. Rdeča nit letošnje mednarodne konference MSP je “PODJETNIŠTVO MED KONKURENČNOSTJO IN NOVO REALNOSTJO”. Na konferenci bomo obravnavali problematiko pomanjkanja kompetentnih kadrov, ki predstavlja velik izziv za številne delodajalce. V želji, da izzive delodajalcev soočimo z izzivi oseb, ki iščejo priložnost za zaposlitev, organiziramo hackathon in Vas vabimo, da se nam pridružite pri iskanju odgovorov na izzive, ki jih pred nas in vas postavlja prihodnost.

    Vaša razmišljanja in mnenja bodo zagotovila dragocen prispevek k omenjeni tematiki in pomagala prideti do pomembnih uvidov.

    Sodelujoči v ekipah, ki bodo ustvarile najboljše ideje, bodo za nagrado prejeli bon za udeležbo v programu varne vožnje, ki ga podarja AMZS d.d..


    Udeleženci, ki potrdijo svojo udeležbo, bodo podrobnejše informacije o sodelovanju prejeli nekaj dni pred dogodkom.

    Prijazno vas naprošamo, da se na hackathon prijavite preko spletne prijavnice (tukaj) najkasneje do  27. februarja 2023.

    Prijava na hackathon

    Partner dogodka: 

    Se veselimo vašega sodelovanja in vas lepo pozdravljamo,

    mag. Vida Kožar
    Direktorica Podjetniško trgovske zbornice

    Fotogalerija





     

    Arhivi