Podjetniško trgovska zbornica

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

    Novice


    Arhiv: Kako pritegniti in ohraniti zaposlene v podjetju ter kakšne so potrebe zaposlenih v delovnem okolju

    Dne 1. 3. 2023 so na Hackathonu, na temo: Kako pritegniti in ohraniti zaposlene v podjetju ter kakšne so potrebe zaposlenih v delovnem okolju, iskalci zaposlitve strnili razmišljanja in mnenja, ki predstavljajo dragocen prispevek in pomoč na poti do pomembnih uvidov povezanih z izzivi delodajalcev ob pomanjkanju kompetentnih kadrov.

    Izkušnje iz dela pri predhodnih delodajalcih so povezali s pričakovanji, ki jih imajo v zvezi s svojimi bodočimi zaposlitvami. 

    Hackathon smo izvedli z namenom pridobivanja mnenj delojemalcev in jih bomo uporabili na 10. mednarodni konferenci MSP (za mikro, mala in srednja podjetja), ki bo potekala 22. marca z naslovom "KADRI, KJE STE?

    Rdeča nit letošnje mednarodne konference MSP je “PODJETNIŠTVO MED KONKURENČNOSTJO IN NOVO REALNOSTJO”, na njej pa bomo obravnavali problematiko pomanjkanja kompetentnih kadrov, ki predstavlja velik izziv za številne delodajalce. Zaključke oseb, ki iščejo priložnost za zaposlitev, bomo na konferenci soočili z izzivi delodajalcev in poskušali poiskati odgovore na izzive, ki jih pred nas in vas postavlja prihodnost.

    Pridružite se nam na 10. mednarodni konferenci MSP, v sredo 22. marca 2023, v Kongresnem centru Brdo pri Kranju in z našimi cenjenimi gosti soustvarjajte našo skupno prihodnost na poti do kompetentnih kadrov.

    Fotogalerija

    Fotogalerija





     

    Arhivi