Podjetniško trgovska zbornica

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

  Novice


  Arhiv: Podeljeno priznanje Pomladni veter za spodbujanje rasti in razvoja podjetništva v Sloveniji

  Arhiv: Podeljeno priznanje Pomladni veter za spodbujanje rasti in razvoja podjetništva v Sloveniji

  Na 6. MSP konferenci je g. Boštjan Gorjup, predsednik GZS, Slovenskemu podjetniškemu skladu, podelil priznanje Pomladni veter. Komisija za podelitev priznanja Pomladni veter je Slovenskemu podjetniškemu skladu nagrado dodelila, za njihov prispevek k spodbujanju podjetništva in zdravega podjetniškega okolja v Sloveniji. Nagrado je prevzela direktorica SPS, mag. Maja Tomanič Vidovič.

  Arhiv: Brezplačna svetovanja in informacije - za uskladitev poslovanja MSP z zahtevami GDPR

  Informacijski pooblaščenec je vzpostavil novo spletno stran www.upravljavec.si, kjer odgovarja na najpogostejša vprašanja, s katerimi se v praksi srečujejo mikro in mala podjetja. Na spletni strani so na voljo pojasnila in konkretni napotki, kako zadostiti zakonskim zahtevam s področja varstva osebnih podatkov in tudi neobvezujoči obrazci, ki so podjetjem lahko v pomoč. Vse do konca septembra 2019 majhnim podjetjem nudijo tudi telefonsko svetovanje na brezplačni številki 080 29 00. Vsak delovni dan, med 8.30 in 12.30, podjetjem svetujejo strokovni sodelavci Informacijskega pooblaščenca.

  Arhiv: Slovensko podjetje Pirnar, prejelo prestižno nagrado Red Dot Design Award za najsodobnejša vrata na svetu

  S svojo najnovejšo inovacijo, vhodno steno Theatrica je eno najinovativnejših slovenskih podjetij Pirnar znova preseglo vsa pričakovanja kupcev in stroke. Theatrica spreminja koncept vhodnih vrat kot jih poznamo, saj nima nobenega potezala, potreben ni niti dotik, da bi jo odprli. Dovolj je že, da Theatrico samo pogledate. Dokaz o njeni dih jemajoči dovršenosti je najprej dejstvo, da je že v začetku letošnjega leta osvojila prestižno nagrado German Design Award Winner 2019, tej pa je nedavno sledila še ena izmed najpomembnejših nagrad v svetu dizajna, Red Dot Design Award. Podjetje Pirnar d.o.o. že dolgo narekuje kupcem všečne trende in nagrade to potrjujejo. Povečajo jim prepoznavnost, dajejo globalno verodostojnost, predvsem pa so potrditev, da so na pravi poti. Za dosežke jim iskreno čestitamo in želimo še veliko uspeha na poslovni poti.

  Arhivi