Podjetniško trgovska zbornica

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

    Novice


    Arhiv: Kibernetska varnost za mikro, mala in srednja podjetja

    Arhiv: Kibernetska varnost za mikro, mala in srednja podjetja

    Vprašanja kibernetske varnosti postajajo vsakodnevni problem za podjetja in posameznike. Trendi kažejo velik porast vdorov in kršitev nedotakljivosti podatkov, ki kaže tudi vse večjo kompleksnost. Ob razmahu digitalnih storitev je varnost v digitalnem svetu pomembna skrb za vse nas.

    Arhiv: Vavčer za uvajanje poslovne odličnosti po modelu EFQM v mala in srednje velika podjetja

    Namen vavčerja je podpreti mala in srednje velika podjetja pri uvajanju poslovne odličnosti po modelu EFQM (European Foundation for Quality Management oz. Evropske fundacije za upravljanje kakovosti) v svoje poslovanje (svetovalne storitve, usposabljanje ključnih kadrov, sodelovanje na EFQM nagradi za odličnost), s čimer se jim bo izboljšala konkurenčnost, povečala dodana vrednost in čisti prihodki od prodaje ter povečala možnost, da kandidirajo za Priznanje RS za poslovno odličnost (PRSPO) - najvišje državno priznanje za dosežke na področju kakovosti proizvodov, storitev in poslovanja.

    Arhiv: Aktivnosti FURS-a v zvezi z registrom dejanskih lastnikov

    FURS je začel s preverjanjem vpisa v Register dejanskih lastnikov in pošiljanjem prvih glob ter napovedal, da bodo pravilnost vpisa zavezancev v RDL preverjali v rednih finančnih nadzorih.

    Arhivi