Podjetniško trgovska zbornica

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

    Novice


    Arhiv: MOŽNOSTI FINANCIRANJA MSP V LETU 2016

    V okviru 3. konference MSP bodo predstavljeni mednarodni razpisi, domači finančni viri ter različne finančne spodbude. Rdeča nit konference sicer, je prilagajanje razmeram evropskega trga. Vabimo vas, da od priznanih strokovnjakov pridobite informacije o možnostih za financiranje vaših podjetniških projektov.

    Arhiv: Poziv k posredovanju predlogov za podelitev priznanja Pomladni veter 2016

    Priznanje "Pomladni veter" bo letos že tretje leto zapored GZS-Podjetniško trgovska zbornica podelila ustanovi, organizaciji, družbi ali posamezniku, ki je po mnenju članov GZS največ prispeval k spodbujanju podjetništva in zdravega podjetniškega okolja v Sloveniji. Priznanje lahko prejmejo posamezniki, podjetniki in podjetja ter druge osebe javnega in zasebnega prava za svoj prispevek k razvoju podjetništva (zbornice, združenja, podjetniški inkubatorji, tehnološki parki, grozdi, javne agencije, lokalne skupnosti idr.).

    Arhiv: 3. konferenca za mala in srednja podjetja

    Arhiv: Zimske razprodaje s pričetkom 04. januarja 2016

    Arhiv: Družinska podjetja v Sloveniji zaposlujejo kar 70 % delovne sile

    V sodelovanju Ernst&Young, Ekonomske fakultete v Ljubljani in GZS-Podjetniško trgovske zbornice je bila dne 7.12.2015 izvedena konferenca DRUŽINSKO PODJETNIŠTVO Z EY SLOVENIJA. EY Slovenija in Ekonomska fakulteta, Katedra za podjetništvo, v Ljubljani sta predstavila izsledke raziskave Značilnosti družinskega podjetništva v Sloveniji 2015. EY Slovenija je ob tem že tradicionalnem dogodku izpostavil 10 najboljših praks družinskega podjetništva ter pravkar izdano knjigo o družinskem podjetništvu v Sloveniji.

    Arhiv: Problemska konferenca "SKUPAJ - gradniki zdravja"

    V petek, 6. novembra, 2015 je v sklopu sejma Narava – zdravje 2015 potekala Problemska konferenca SKUPAJ – gradniki zdravja, organizirana v okviru istoimenskega projekta. K udeležbi so bila vabljena mikro in mala podjetja, zaradi projektne vsebine pa še posebej dobrodošla tista s področja trgovine, mesarstva in pekarstva.

    Arhivi