Zapri

Novice


Arhiv: NAJAVA INTERESA PODJETIJ ZA SODELOVANJE PRI ANALIZI POTREB PODJETIJ PO IZOBRAŽEVANJU IN USPOSABLJANJU ZA NASTOPANJE NA TUJIH TRGIH

      


Najava analize potreb podjetij po izobraževanju in usposabljanju za nastopanje na tujih trgih!


Občina Ajdovščina in Razvojna agencija ROD Ajdovščina v sodelovanju z GZS OZ za severno Primorsko in OOZ Ajdovščina za potrebe usposabljanja in izobraževanja podjetij za nastopanje na tujih trgih vabi podjetja, ki imajo sedež podjetja v občini Ajdovščina, da s spodnjo prijavo izrazijo interes za sodelovanje v analizi potreb podjetij po tovrstnih izobraževanjih.

 

Občina Ajdovščina letos pripravlja številne ukrepe za pospeševanje ajdovskega gospodarstva. Internacionalizacija območja je le ena izmed nabora aktivnosti, s katerimi želimo zgraditi ugodno okolje za razvoj podjetništva in odpiranje novih delovnih mest.

 

Podjetja ste vabljena, da do vključno petka 18. maja 2016, izpolnite spodaj objavljeni spletni obrazec in si tako zagotovite udeležbo v raziskavi ter s tem aktivno pripomorete k razvoj domačega okolja. S prijavljenimi podjetji bomo organizatorji opravili individualne razgovore.


 Spletni obrazec za prijavo!

Veselimo se sodelovanja z vami!


Fotogalerija

 

Arhivi