Novice


FORUM AGENTI-IŠČETE MOŽNOSTI VSTOPA ALI ŠIRITVE POSLOVANJA VAŠEGA PODJETJA PREKO AGENTA ALI ZASTOPNIKA V ITALIJI

Predstavitev z naslovom "IŠČETE MOŽNOSTI VSTOPA ALI ŠIRITVE POSLOVANJA VAŠEGA PODJETJA PREKO AGENTA ALI ZASTOPNIKA V ITALIJI" za podjetja, ki bi želela sodelovati na dveh poslovnih dogodkih, ki pod imenom FORUM AGENTI vsako leto potekata v Italiji.

SESAME Net - priložnost tudi za slovenska podjetja

V sklopu evropskega raziskovalnega projekta SESAME Net, katerega koordinator je novogoriško podjetje Arctur, je mreža superračunalniških centrov iz cele Evrope razvila orodje, s pomočjo katerega lahko podjetja ocenijo lasten potencial za uporabo superračunalniških simulacij.

Arhiv: Poslovno srečanje Idrijski forum

V četrtek 16.marca 2017 organizira Časnik Finance v Mestnem muzeju Idrija popoldansko poslovno srečanje Idrijski forum, ki bo potekal med 17.00 in 19.30 in kjer bo osrednja tema dogodka gospodarska prihodnost regije.

10. razširjena seja Upravnega odbora GZS Območne zbornice za severno Primorsko

Dne 2. marca 2017 je potekala na sedežu GZS OZ za severno Primorsko, Nova Gorica 10. razširjena seja Upravnega odbora GZS Območne zbornice za severno Primorsko, kjer je med drugim generalni direktor GZS mag. Samo Hribar Milič predstavil cilje in aktivnosti GZS v letu 2017 ter vključenost GZS v aktivnosti krožnega gospodarstva.

Posvet Potenciali krožnega gospodarstva v Severno Primorski regijiv sklopu regijskega obiska Vlade Republike Slovenije v severno Primorski regiji v sklopu regijskega obiska Vlade Republike Slovenije v severno Primorski regiji

V sklopu regijskega obiska Vlade Republike Slovenije v severno Primorski regiji, dne 6. 3. 2017 je Partnerstvo za zeleno gospodarstvo Slovenije v sodelovanju z GZS OZ za severno Primorsko, Nova Gorica organizirala posvet Potenciali krožnega gospodarstva v Severno Primorski regiji.

Arhiv: Delavnica EFSI - Evropski sklad za strateške naložbe

Gospodarska in finančna kriza je močno zmanjšala obseg javnih naložb v EU. Če hočemo obrniti ta negativen trend, oživiti evropsko gospodarstvo in ustvariti nova delovna mesta, potrebujemo skupne in usklajene ukrepe na evropski ravni. Eden izmed njih je Naložbeni načrt za Evropo, ki podpira naložbe v državah članicah kot čezmejne projekte. Ključni element načrta je Evropski sklad za strateške naložbe (EFSI).

Regionalni razpisi za inovacije že objavljeni

Vabljeni k prijavi.

OBVESTILO za delodajalce, ki napotujejo delavce v Avstrijo

Avstrijski organi so objavili uradno stran za napotitve na delo v Avstrijo v slovenščini. Glede na pomembnost tematike, verjamemo, da bo to za delodajalce dobrodošel pripomoček.

Predstavitvena delavnica: AKTUALNO O RAČUNOVODSTVU