Zapri

Novice


Arhiv: XV. konferenca Inšpektorata Republike Slovenije, 18.4.2017, Brdo pri Kranju

15. konferenca IRSD: Zaposlovanje in delo tujcev, s poudarkom na napotenih delavcih

Inšpektorat Republike Slovenije za delo (IRSD) letos organizira že svojo 15. letno konferenco, tokrat z naslovom Zaposlovanje in delo tujcev, s poudarkom na napotenih delavcih. S tem želimo konkretno prispevati k izboljšanju stanja na področju zaposlovanja in dela tujcev, predvsem napotenih delavcev, in opozoriti na aktualnost tematike ter nujnost tvornega sodelovanja vseh deležnikov, ki so vključeni v postopke na tem področju. Izpostavili bomo tudi povezavo s prikritimi oblikami prisilnega dela ter izzive, s katerimi se pristojni srečujejo pri preiskovanju kaznivih dejanj trgovine z ljudmi za namen prisilnega dela oziroma delovnega izkoriščanja. Predstavili bomo tudi konec februarja sprejeti Zakon o čezmejnem izvajanju storitev.

 

Konferenca bo v torek, 18. 4. 2017, z začetkom ob 9. uri v hotelu Brdo (dvorana Elegans) na Brdu pri Kranju.

 

Udeležba na konferenci je brezplačnaObvezna pa je predhodna prijava na e-naslov: konferenca.irsd(at)gov.si
Rok za prijavo je 7. 4. 2016. Zaradi omejenih prostorskih kapacitet prosimo, da se iz posamezne organizacije konference udeležita največ dva (2) udeleženca. Dodatna udeležba bo možna na osnovi pisne potrditve glede na število prijav.

 

Ob prijavi obvezno sporočite:

  • ime in priimek udeleženca,
  • kontakt udeleženca,
  • podatek o organizaciji udeleženca.

Udeleženci bodo prejeli potrdila o udeležbi.

 

Podrobnejše informacije glede prijav dobite po telefonu, na številki: 01 280 36 50 (Natalija Zaletel).Vabilo: konferenca_irsd_2017_prog_www.pdf


Fotogalerija

 

Arhivi