Zapri

Novice


Arhiv: USTVARJANJE DODANE VREDNOSTI PO KONCEPTU INTINITI DOŽIVETIJ

 

  

SPOT Svetovanje Goriška

vas vabi na izmenjavo dobrih praks

»USTVARJANJE DODANE VREDNOSTI

PO KONCEPTU INTINITI DOŽIVETIJ«

v četrtek, 4. novembra 2021 ob 13.30 uri,

Pedrovo

Na dogodku bomo spoznali interdisciplinarni koncept Intiniti doživetij, ki z medresorskim povezovanjem podjetništva, turizma, psihoedukacije, umetnosti in narave (enogastromije in dediščine) ter različnih znanj in izkušenj avtorice koncepta in izvajalke Urške Merljak udeležence spodbudi k razvoju miselnosti v smeri inovacij izven ustaljenih okvirjev, kreiranja vsebinske in posledično finančne vrednosti iz svoje obstoječe ponudbe.

 

V ČETRTEK, 4. novembra 2021 ob 13.30 uri vas vabimo na brezplačen dogodek izmenjave dobrih praks, na katerem bomo spoznali program Intiniti in možnosti ustvarjanja dodane vrednosti svojim produktom z oblikovanjem nove ponudbe, predvsem s povezovanjem med različnimi deležniki. Koncept je prejel srebrno priznanje GZS SPGZ za produktno-družbeno inovacijo 2021.

 

Izvajalka: Urška Merljak, ustanoviteljica Intiniti koncepta, univ. dipl. pravnica, specializantka integrativne psihoterapije, mediatorka in amaterska raziskovalka plesa in starih tradicij

Program:

13:20 – 13:30 prihod in zbiranje udeležencev

13:30 – 14:00 uvod s predstavitvijo Intiniti koncepta

14:00 – 15:15 izkustveno doživetje sodobnega koncepta Intiniti doživetja Intiniti Wine Bliss na Pedrovem

15:15 – 15:45 zaključna refleksija na temo 'od svojega izdelka/storitve do dodane vrednosti in zaslužka s kreiranjem nove ponudbe s povezovanjem med različnimi deležniki'

15:45 – 16:00 druženje in izmenjava mnenj ob prigrizkih

 

Obvezne prijave: preko spletne prijavnice, zbiramo jih do srede, 3. 11. 2021 do 12.00 ure. Število mest je zaradi načina dela na dogodku omejeno!

Dodatne informacije: na tel. št.: 05 330 66 90 ali po e-pošti: karmen.budin@ozs.si

DELAVNICA JE ZA VSE UDELEŽENCE BREZPLAČNA, VLJUDNO VABLJENI!

Usposabljanje je financirano s strani Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo in SPIRIT Slovenija, javne agencije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije, s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj. Izvaja se v okviru Javnega razpisa za financiranje izvajanja celovitih podpornih storitev za potencialne podjetnike in podjetja v okviru slovenskih poslovnih točk za obdobje od 2018 do 2022, SPOT regije. 

                                                                                                                                                                                       

 
Fotogalerija

 

Arhivi