Novice


Arhiv: Brezplačno! 1. Konferenca o razvoju kadrov: "Soodgovorno z vizijo do znanja in pravih poslovnih odločitev", 25. 9. 2013

Javni sklad RS za razvoj kadrov in štipendije organizira

1. KONFERENCO O RAZVOJU KADROV z naslovom

SOODGOVORNO Z VIZIJO DO ZNANJA
IN PRAVIH POSLOVNIH ODLOČITEV,


ki bo 25. septembra 2013 v Kongresnem centru Thermana v Laškem.

Konferenca, na kateri bomo izpostavili pomen in rezultate vlaganja v razvoj kadrov, je namenjena podjetjem, strokovnim in izobraževalnim institucijam, gospodarskim združenjem in vsem, ki jih zanima razvoj kadrov.

Z dogodkom želimo povezati potrebe gospodarstva z delom in programi, ki jih izvaja sklad. Spregovorili bomo o soodgovornosti podjetja in posameznika pri razvoju poklicnih kompetenc in poklicne poti, o prenosu znanja znotraj podjetij, vzgoji naslednikov ter povezovanju izobraževalne in gospodarske sfere.

Kaj pridobim z udeležbo na konferenci?

  •  koristne informacije o obstoječih in novih programih sofinanciranja razvoja kadrov za posameznike, podjetja in druge organizacije,
  • mnenja strokovnjakov in vpogled v dejanske razmere na področju razvoja kadrov,
  • tematska predavanja in delavnice, na katerih bomo predstavili in razpravljali o konkretnih primerih dobrih praks pri razvoju kadrov,
  • možnost vpliva na vzpostavljanje novih programov sofinanciranja razvoja kadrov, ki jih bo pripravljal Javni sklad RS za razvoj kadrov in štipendije.

KOTIZACIJE NI! Udeležba na konferenci je v celoti brezplačna.

Število mest je omejeno, zato pohitite s prijavami. Prijavite se lahko najkasneje do petka, 20. 9. 2013.
Pridružite se nam. Želimo slišati vaš glas in skupaj z vami razvijati kadre, s katerimi bomo izboljšali poslovno odličnost celotne Slovenije.

Več o konferenci najdete na:

Sodelujte - postavite vprašanje! Postavite vprašanje, napišite misel, posredujte svoje mnenje in soustvarjajte vsebino razprav na konferenci.

Kako? Tako, da vnaprej pripravite vprašanja, ki so vezana na program konference. Pošljite nam jih lahko na: konferenca@sklad-kadri.si ali jih zastavite na sami konferenci. Plenarni del konference bo potekal kot vodena razprava različnih strokovnjakov, ki bodo morda odgovorili prav na vaše vprašanje.

Kontakt:
Javni sklad RS za razvoj kadrov in štipendije
Dunajska 22
1000 Ljubljana
Tel.: 01 43 41 581
Tel.: 01 43 41 081

konferenca@sklad-kadri.si
www.sklad-kadri.si
 

Vabilo 

Vljudno vabljeni!

 

 


Pripeti dokumenti

Fotogalerija





 

Arhivi