Novice


Arhiv: Javni razpis za sofinanciranje kadrovskih štipendij za 2018/2019


Javni razpis za izbor projektov sofinanciranja kadrovskih štipendij delodajalcem za šolsko / študijsko leto 2018/2019


Posoški razvojni center z dnem 22. 8. 2018 objavlja Javni razpis projektov sofinanciranja kadrovskih štipendij delodajalcem v okviru Regijske štipendijske sheme Goriške regije za šolsko/študijsko leto 2018/2019.

Sofinanciranje kadrovskih štipendij delodajalcem znaša 50 % dodeljene in izplačane kadrovske štipendije, vendar največ v višini 30 % minimalne plače, pri čemer sofinancirana kadrovska štipendija ne sme biti nižja, kot je določeno v 70. členu ZŠtip-1. Razpis je odprt do porabe sredstev oz. najdlje do 31.3.2019.

Prijavijo se lahko delodajalci s sedežem na območju ene od 13 občin: Občina Ajdovščina, Občina Bovec, Občina Brda, Občina Cerkno, Občina Idrija, Občina Kanal ob Soči, Občina Kobarid, Občina Miren - Kostanjevica, Mestna občina Nova Gorica, Občina Renče - Vogrsko, Občina Šempeter - Vrtojba, Občina Tolmin, Občina Vipava. , ki v šolskem / študijskem letu izplačujejo kadrovsko štipendijo vsaj enemu kadrovskemu štipendistu po pogojih, ki jih določa ZŠtip-1.

Način prijave na razpis:
Delodajalec, ki se želi vključiti v Regijsko štipendijsko shemo Goriške regije, mora predložiti v celoti izpolnjeno, s strani zakonitega zastopnika podpisano in žigosano prijavnico na obrazcu, ki je del razpisne dokumentacije in ji priložiti zahtevana dokazila v zaprti kuverti s pripisom »PRIJAVA na Javni razpis RŠS 2018/2019«.

Prijavo s priporočeno pošto pošljite na naslov:
Posoški razvojni center
Trg tigrovcev 1
5220 Tolmin

Dodatne informacije:
e-naslov: martina.smolnikar@prc.si
tel. št.: 05/38-41-884

Rok prijave je določen kot odprti rok prijave, ki začne teči 3. 9. 2018 in traja do porabe sredstev, vendar najdlje do vključno 30. 3. 2019.

Operacijo sofinancirata republika Slovenija in Evropska unija iz sredstev evropskega socialnega sklada.


Povezava do razpisa: https://www.prc.si/razpisi/javni-razpis-sofinanciranje-kadrovskih-stipendij

 

Fotogalerija





 

Arhivi