Novice


Arhiv: FUTURE CIRCLES PRIHODNOST KROŽNEGA GOSPODARSTVA


FUTURE CIRCLES

PRIHODNOST KROŽNEGA GOSPODARSTVA

Spoštovani!
Vljudno vabljeni k sodelovanju na razstavi FUTURE CIRCLES.

Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju s SRIP Krožno gospodarstvo in ob podpori Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, organizira že peto razstavo FUTURE. Cilj razstave FUTURE CIRCLES je predstavitev dosežkov slovenske industrije in institucij znanja na področju krožnega gospodarstva.Razstava bo potekala od 30. 3. 2020 do 29. 5. 2020 v Domu gospodarstva na Dimičevi ulici 13 v Ljubljani

INFORMACIJE IN MOŽNOSTI ZA RAZSTAVLJALCE


Kdo bodo obiskovalci razstave FUTURE CIRCLES?
GZS mesečno obišče do 10.000 obiskovalcev, med katerimi so gospodarstveniki, politični odločevalci in druga zainteresirana javnost. Kreativna zasnova razstave bo obiskovalce gotovo pritegnila k ogledu, kar potrjujejo dosedanje razstave FUTURE MOBILITY, FUTURE LIVINGFUTURE FACTORIES in FUTURE FOOD, GZS pa v času trajanja razstave organizira tudi vodene oglede za delegacije in skupine, ki obiščejo GZS.

Kdaj in kje bo otvoritev razstave FUTURE CIRCLES?
Otvoritev bo potekala v ponedeljek, 30. marca 2020 ob 10.00 na GZS. Celoten dogodek bo podprt s spremljevalnim programom in konferenco na temo krožnega gospodarstva.

Kako se prijavim za sodelovanje na razstavi FUTURE CIRLES?
Vaš interes za sodelovanje na razstavi sporočite najkasneje do 28. 2. 2020 na andreja.palatinus@gzs.si. Zaradi omejitve števila razstavnih prostorov, bodo imeli prednost člani SRIP Krožno gospodarstvo.


Po prejemu vašega izkazanega interesa vam bomo dodelili skrbnika, ki vas bo kontaktiral in s katerim se boste pogovorili o tehničnih, organizacijskih in promocijskih podrobnostih vaše umestitve na razstavi.


Vaš časovni vložek v pripravo in ureditev vašega razstavnega prostora bo minimalen, saj za večino (postavitev, oblikovanje, tiskanje ...) poskrbimo mi.👍


Za več informacij vam je na voljo Aleš Ugovšek na ales.ugovsek@gzs.si ali po telefonu na 031 611 059.
Vaše podatke smo zbrali iz javno dostopnih virov ali v okviru opravljanja dejavnosti Gospodarske zbornice Slovenije in jih uporabljamo v skladu z določili 72. člena ZVOP-1 in ZEPT-1B. Svoje podatke lahko kadarkoli pregledate ter zahtevate njihov popravek ali izbris oziroma prekličete to soglasje. Nastavitve, na katere vrste sporočil ste naročeni, in odjavo lahko kadarkoli spremenite s klikom na povezavo »Sprememba nastavitev prejemanja e-novic in odjava«.

 


 


 

 

 

 

Fotogalerija

 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.