Novice


Arhiv: Poslovne priložnosti za slovenska podjetja v ESTONIJI

Poslovne priložnosti za slovenska podjetja v ESTONIJI

Vas zanimajo aktualne poslovne priložnosti za slovenska podjetja v Estoniji?

Poslovno mreženje v okviru poslovnega foruma pobudeTreh morij, ki bo potekalo 19. in 20. oktobra letos v Talinu ter združuje 12 držav med baltskim, črnim in jadranskim morjem in se osredotoča na projekte energetike, mobilnosti in digitalizacije?

Poslovno mreženje s predstavniki slovenskih podjetij, zainteresiranimi za poslovanje z Estonijo, Veleposlaništva in Konzulata Estonije?

Če je odgovor na vsaj eno od navedenih tematik pritrdilen, vas vljudno vabimo, da se udeležite seminarja Poslovne priložnosti za slovenska podjetja v ESTONIJI, ki bo potekal v ponedeljek, 15. junija 2020, od 13:00 do 14:00 ure, v Ljubljani, na GZS/Poslovna oaza, Dimičeva 13.

 

 

Dodatne informacije: Nataša Turk, 01 5898 152, natasa.turk@gzs.si

Vaše podatke smo zbrali iz javno dostopnih virov ali v okviru opravljanja dejavnosti Gospodarske zbornice Slovenije in jih uporabljamo v skladu z določili 72. člena ZVOP-1 in ZEPT-1B. Svoje podatke lahko kadarkoli pregledate ter zahtevate njihov popravek ali izbris oziroma prekličete to soglasje. Nastavitve, na katere vrste sporočil ste naročeni, in odjavo lahko kadarkoli spremenite s klikom na povezavo »Sprememba nastavitev prejemanja e-novic in odjava«.


Fotogalerija





 

Arhivi