Novice


Arhiv: VABILO NA DELAVNICO »RAZVOJ ŠPORTA, TURIZMA IN KULTURNE DEDIŠČINE V SOLKANU« Castrum Silicanum 1001

VABILO  NA  DELAVNICO

 »RAZVOJ ŠPORTA, TURIZMA IN KULTURNE DEDIŠČINE V SOLKANU«

Castrum Silicanum 1001

Mestna občina Nova Gorica vas vabi na srečanje, ki bo

v ponedeljek, 29. junija 2020, ob 17.00 uri

v prostorih Kajak centra Solkan,

Pot na Breg 9, 5250 Solkan.

V uvodnem delu delavnice bo podžupan Simon Rosič s strokovnimi sodelavci predstavil vizijo in trenutne aktivnosti Mestne občine Nova Gorica na področju razvoja športa, turizma in kulturne dediščine s poudarkom na pomenu vključevanja lokalnih in drugih akterjev, ki navedena področja prepoznavajo kot perspektivna za razvoj Solkana.

V nadaljevanju bodo udeleženci delavnice s pomočjo moderatorjev sodelovali pri pregledu trenutnega stanja ter razmišljali o želenem razvoju športa in športnega turizma, turistične ponudbe, kulturne dediščine in kulturnega turizma, mobilnosti turistov, kot tudi o umestitvi teh vsebin v prostor. Na delavnico so vabljeni različni akterji, ki jih Krajevna skupnost Solkan, Mestna občina Nova Gorica, Območna obrtno-podjetniška zbornica Nova Gorica ter GZS, Severno Primorska gospodarska zbornica, Nova Gorica prepoznavajo kot pomembne za usklajeno načrtovanje razvoja Solkana.

Za dodatne informacije v zvezi s srečanjem sta kontaktni osebi Aleksandra Torbica, aleksandra.torbica@nova-gorica.si  in  Erika Zuodar, erika.zuodar@nova-gorica.si.

 Vljudno vabljeni!

Simon Rosič

PODŽUPAN

Vabilo

Prijava na dogodek

Fotogalerija





 

Arhivi