Novice


Arhiv: Učinkovita priprava in izvedba online dogodkov ter konferenc

Vaše planirane dogodke in konference za stranke, partnerje ali zaposlene ste letos najprej prestavili, zdaj pa že veste, da jih boste morali izpeljati online. Kako se tega lotiti, koliko dodatne in drugačne priprave je potrebno? Katero tehnologijo se uporablja, na kaj je potrebno še posebej paziti, kaj so naučene lekcije z online dogodkov iz prve COVID faze? Kako lahko nadomestimo element mreženja in interakcije, ki je bil vedno pomemben del konferenc v živo, v dolgočasnih "TV-like webinar-jih" pa se je popolnoma izgubil.

Poleg naučenih lekcij in najboljših praks iz priprave ter izvedbe uspešnih interaktivnih online dogodkov, bomo aktivno delali tudi na vaših primerih. Udeleženci boste s seboj prinesli konkretne primere vaših dogodkov in konferenc, ki jih želite izpeljati in skupaj jih bomo oblikovali v najbolj primerno online obliko.

Nekatere organizacije s katerimi sodelujemo na tem področju: GZS, MRA, Generali, SPIRIT, Telekom/TS media, Združenje Manager, Boehringer, Univerza v Ljubljani.

Je res možno tudi v online izvedbi doseči zares visok nivo energije, interaktivnost in zavzetosti? Sami si poglejte

Izvajalca


Matej Golob

Enej Gradišek

 

Matej Golob in Enej Gradišek, izkušena svetovalca ter izvajalca delavnic za zavzete ekipe na področju agilnosti in inovativnosti, sta v okviru podjetja CorpoHub odgovorila na potrebo trga zaradi COVID situacije in pomagala uspešno pripraviti ter izvesti že veliko uspešnih interaktivnih online dogodkov. To znanje in izkušnje bosta delila z vsemi, ki v to jabolko še niste ugriznili - veste pa, da vas to še čaka.

Obrazec za prijavo

Fotogalerija

 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.