Novice


Arhiv: ePoslovanje med podjetji v letu 2020 in naprej

Čas je, da enotni evropski trg prilagodimo digitalni dobi

Spoštovani!

Vabimo vas na največji spletni dogodek v Sloveniji na temo ePoslovanja, ki bo potekal 18.9.2020, od 10:00 do 14:00 ure.

 

ePoslovanje med podjetji v letu 2020 in naprej

Uvajanje e-računov in drugih e-dokumentov v poslovanje med podjetji omogoča avtomatizacijo, vključitev v globalne preskrbovalne verige in poenostavljeno digitalizacijo poslovanja. S tem predstavlja enega ključnih elementov za povečanje učinkovitosti, produktivnost in konkurenčnost podjetij v mednarodnem okolju. Standardi ePoslovanja so ključni, da se podjetja med seboj »sporazumevajo« elektronsko.

eKonferenca je namenjena vsem podjetjem in podjetnikom, ki si želijo izvedeti več o avtomatizaciji procesov od naročila do plačila, o novih eSlog dokumentih, pogledati primere dobrih praks in na splošno izvedeti več o ePoslovanju.

AGENDA:

*Moderator konference bo dr. Aleš Ugovšek (GZS)

ANKETA O UPORABI E- RAČUNOV V SLOVENIJI

Vabljeni tudi, da sodelujete v anketi, s katero želimo ugotoviti stanje in potrebe na področju uporabe e-računov v Sloveniji.Rezultate ankete bomo predstavili na spletni konferenc.

Anketo izpolnete TUKAJ.

Vabljeni na brezplačno e-konferenco!

Konferenca bo organizirana v okviru projekta ROSE 2 "Readiness Of Slovenian E-invoicing 2" kot nadgradnja projekta ROSE, z namenom omogočiti avtomatizacijo celotnega procesa od naročila do plačila v javnem sektorju in gospodarstvu.

ORGANIZATORJI

 

SOORGANIZATORJI

Združenje za informatiko in telekomunikacije
Gospodarska zbornica Slovenije
Dimičeva 13, 1504 Ljubljana,
tel: 01 5898 000
e: zit@gzs.si

 

Fotogalerija





 

Arhivi