Novice


Arhiv: Poziv za glasovanje NAJ INOVACIJA PO IZBORU JAVNOSTI 2020

Dan inovativnosti 2020 in glasovanje za naj inovacijo po izboru javnosti


Zaradi razmer, ki so kritične in zelo nepredvidljive, bo celoten dan Dan inovativnosti 2020 potekal online.  To je  največji, najodmevnejši in najbolj prepoznaven slovenski dogodek na področju inovativosti namenjen učenju, povezovanju in nagrajevanju slovenskih inovatork in inovatorjev.

Izmed 221 inovacij, ki so letos kandidirale na razpisih regionalnih gospodarskih zbornic, se na nacionalnem nivoju za najvišja nacionalna priznanja GZS za inovacije poteguje 43 najboljših zlatih regionalnih inovacij. Med temi bo izbrana tudi naj inovacija po izboru javnosti. 

Ponosni smo, da so letos med prejemniki nacionalnih priznanj za najboljše inovacije kar štiri podjetja iz severnoprimorske regije:

- podjetje Incom d.o.o. z inovacijo LEONE Rose cone

- podjejte BIA Separations d.o.o. z inovacijo Razvoj procesa čiščenja genskega zdravila Zolgensma (onasemnogene abeparvovec-xioi) z uporabo CIMmultus ™ monolitnih kolon

- podjetje TIK d.o.o., proizvodnja medicinskih pripomočkov z inovacijo Razvoj produkta in tehnologije za nov urinski kateter s hidrofilnim nanosom in vodno vrečko 

- podjetje Kolektor Group d.o.o. z inovacijo Pogon oljnega separatorja

Za naj inovacijo po izboru javnosti lahko glasujete najkasneje do 22. novembra 2020 na spodnji povezavi:

Vabljeni k sodelovanju in podprite inovativna podjetja severnoprimorske regije!

EKIPA GZS SPGZ

 

 


 

Fotogalerija





 

Arhivi