Novice


Arhiv: GoDigital 2020- Digitalni svet 2020

 

e-konferenca

GoDigital 2020 - Digitalni svet 2020

četrtek, 19. november
od 9:00do 14:00

Spoštovani!

Digitalizacija je v času širjenja covid-19 doživela neverjeten razcvet. Digitalne tehnologije in orodja so se v teh mesecih izkazali kot ključni za olajšanje poslovanja, prodaje, dobavnih verig, proizvodno avtomatizacijo ... Ne le v gospodarstvu, tudi v celotni družbi je digitalizacija prispevala k okrepitvi medsebojne komunikacije.

Številni koraki so bili narejeni, pred nami pa so še veliki izzivi in nove priložnosti, ki od nas terjajo nova digitalna znanja in veščine. Zato je dejstvo, da morajo biti naložbe v digitalne tehnologije eden od stebrov na poti do ponovnega gospodarskega zagona. Zdaj je pravi trenutek, da pogledamo, kako naprej.

Vabim vas, da se nam pridružite 19. novembra na konferenci GoDigital.

Sonja Šmuc,
generalna direktorica GZS

Na konferenci, ki je namenjena poslovnim odločevalcem v podjetjih, vodjem informatike, ponudnikom IKT rešitev in javnemu sektorju, ki sodeluje pri vzpostavljanju digitalnega ekosistema v Sloveniji, lahko pričakujete zanimive vsebineaktualne teme, najnovejše trende in primere dobrih digitalnih praks. Z nami bodo uspešna slovenska podjetja, ki so digitalizacijo izkoristila za rast, razvoj in uspeh podjetja.

Kakšen je globalni pogled, kaj lahko pričakujemo od ukrepov EU. Kaj moramo postoriti za dolgoročen stabilen gospodarski razvoj in družbe znanja? Ali Slovenija razume potencial digitalizacije in ali bo izkoristila njeno priložnost?, so le ene izmed tem, o katerih bomo govorili na konferenci.

Ne zamudite tudi okrogle mize » Nikoli ne zapravi dobre krize…« ali kako do digitalnega preboja Slovenije z atraktivnimi sogovorci.

Keynote predavanja:

Emily Mansfield,
Principal Economist for Europe, The Economist Intelligence Unit
What role does digitalisation have to play in the wake of Covid-19?

Cecilia Bonefeld-Dahl,
Director General of DIGITALEUROPE
Europe’s digital recovery, How can Europe build on the EU Digital strategy and digital leap’ made during thecrisis

Angela Salmeron,
Associate Research Director, European Future of Work, IDC
Why work will never be the same again?

Joe Peppard,
Principal Research Scientist at MIT Sloan School of Management
Back to the Future: Technology as a Competitive Necessity

V sklopu konference GoDigital bo 20.11.2020 potekal po konferenčni dan na temo Digitalne kompetence.

Udeležba za oba dneva je brezplačna, potrebno se je le prijaviti!
Vljudno vabljeni!

 

ORGANIZATOR

 

SOORGANIZATORJI

ZLATI PARTNER

ZLATI POKROVITELJ

 

SREBRNI PARTNER

BRONASTI PARTNER

 

PODPORNIKI ZA VEČJO DIGITALNO AMBICIJO SLOVENIJE

 

Vaše podatke smo zbrali iz javno dostopnih virov ali v okviru opravljanja dejavnosti Gospodarske zbornice Slovenije in jih uporabljamo v skladu z določili 72. člena ZVOP-1 in ZEPT-1B. Svoje podatke lahko kadarkoli pregledate ter zahtevate njihov popravek ali izbris oziroma prekličete to soglasje. Nastavitve, na katere vrste sporočil ste naročeni, in odjavo lahko kadarkoli spremenite s klikom na povezavo »Sprememba nastavitev prejemanja e-novic in odjava«.

Fotogalerija





 

Arhivi