Novice


Arhiv: Vabilo na Vrh malega gospodarstva - PREŽIVETI ZIMO in izkoristiti nove priložnosti

 

Samo še teden dni do Vrha. Ste se že prijavili?

9. Vrh malega gospodarstva

bo 17. decembra ob 14. uri

Na letošnjem Vrhu malega gospodarstva bomo pogledali, kako malo gospodarstvo posluje, kaj ga je v koronakrizi najbolj prizadelo, s katerimi ukrepi mu je na pomoč priskočila država in kakšne so napovedi in priložnosti za čas po krizi.Predvsem pa, katere ukrepe še potrebuje, da bo zimo preživelo s čim manj poslovnimi ranami.

Pridružite se nam 17. decembra ob 14. uri na prvem virtualnem Vrhu malega gospodarstva.

Več o dogodku

Prijava

 

Anketa o poslovnih pričakovanjih

Vlada pripravlja že 7. protikoronskizakonodajnipaket. Z različnimi ukrepi, predvsem na področju delovnopravne zakonodaje ter likvidnostiskuša omilitinegativne posledice potrebnih zajezitvenih ukrepov v boju proti širjenju koronavirusa SARS-CoV-2. Obdobje velikih negotovosti in težav s poslovanjem pa se nadaljuje. Zato želimo zbrati vaše ocene o poslovnih pričakovanjih.Z vašimi odgovori in predlogi bomo lahko lažje oblikovali učinkovite predloge za podporo gospodarstvu. V kolikor še niste odgovorili na anketo, vas vabimo, da storite sedaj. Pri tem vas prosimo , da pri odgovorih uporabite najboljšo možno oceno.

Anketa

 

Partnerji dogodka

Dogodek je sofinanciran s strani Slovenskega podjetniškega sklada in programa »Vsebinska podpora prejemnikov sredstev (MSP) v obdobju od 2018 do 2023«, v okviru Operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020.

 

Oglaševalec dogodka

 

Fotogalerija





 

Arhivi