Novice


Arhiv: Posebna akcija Član-Članu

 

Spoštovani,

člani GZS so za vas pripravili posebno akcijo popustov!
Vabimo vas, da izkoristite posebne popuste, ki so na voljo!

 

Akcijske ponudbe

 

GEA College d.d.

Izjemna priložnost! Gea TOP TALK so pogovori z uspešnimi voditeljicami in voditelji ter izjemnimi posameznicami in posamezniki. Udeležba brezplačna! Vabljeni tudi na Leadership Coaching Advanced online akademija, ki je namenjena voditeljem, ki želijo vedeti več o ciljnem vodenju in procesu opolnomočenja zaposlenih s pomočjo metode coachinga, se naučiti osnovnih algoritmov leadership coachinga in jih uporabljati v praksi.

Preberite več

ZDRUŽENJE PRODAJNIKOV SLOVENIJE

Nudimo najem profesionalne prodajne ekipe! Omogočimo vam najnovejše in najbolj učinkovite prodajne prijeme.

Preberite več

Aero Print d.o.o.

Posel2020 je knjiga, priročnik, imenik in zbirka nasvetov. Preko 50 strokovnjakov je prispevalo 75 nasvetov, kaj v poslovanju izboljšajte, da boste v tem desetletju nadpovprečno uspešni.

Preberite več

Agitavit Solutions d.o.o.

Nudimo 5% popusta na implementacijo in svetovanje pri uvedbi izbranega modula eHRM (Kadrovska evidenca, Kadrovanje, Uvajanje, Upravljanje z uspešnostjo, Nagrajevanje, Izobraževanje, Kariera in nasledstva)

Preberite več

 

Vaše podatke smo zbrali iz javno dostopnih virov ali v okviru opravljanja dejavnosti Gospodarske zbornice Slovenije in jih uporabljamo v skladu z določili 72. člena ZVOP-1 in ZEPT-1B. Svoje podatke lahko kadarkoli pregledate ter zahtevate njihov popravek ali izbris oziroma prekličete to soglasje. Nastavitve, na katere vrste sporočil ste naročeni, in odjavo lahko kadarkoli spremenite s klikom na povezavo »Sprememba nastavitev prejemanja e-novic in odjava«.

Fotogalerija





 

Arhivi