Novice


Arhiv: ČLAN - ČLANU, POSEBNE AKCIJE POPUSTOV

 

Spoštovani,

vsak mesec vam člani GZS pripravijo posebne ponudbe.
Lahko se prijavite tudi VI in se predstavite oz. ponudite posebno akcijo popustov drugim članom GZS!

Z veseljem predstavimo tudi vašo ponudbo.


"𝕭𝖎𝖙𝖎 𝖕𝖗𝖎𝖕𝖗𝖆𝖛𝖑𝖏𝖊𝖓 𝖕𝖔𝖒𝖊𝖓𝖎 ž𝖊 𝖓𝖆𝖕𝖔𝖑 𝖟𝖒𝖆𝖌𝖆𝖙𝖎"🙌

Akcijske ponudbe

PIGO d.o.o.

Člani GZS, izkoristite kodo za popust!
Pri nakupu na naši spletni strani www.pigo.si si z vpisom kode GZS-10 ob koncu nakupa zagotovite 10% popust na vse artikle (akcije se izključujejo).

Preberite več

PRVA BONITETNA AGENCIJA, d.o.o.

V sodelovanju z GZS, članom zbornice omogočamo 30 dnevno brezplačno uporabo bonitetne aplikacije EBONITETE.SI in dodaten 10% popust v primeru naknadne sklenitve (prve) naročnine.

Tako boste s sodobno spletno aplikacijo lahko učinkovito preverili svoje poslovne partnerje, si znižali riziko poslovanja in naredili nabor novih potencialnih partnerjev.

Preberite več

SILZAN d.o.o.

Članom GZS nudimo 10% popust ob nakupu naših izdelkov za hitro hlajenje, zamrzovanje in kuhanje Normann ter servirnih sistemov za vino Enomatic .

Preberite več

Aero Print d.o.o.

Nov program za povečanje prodaje s sinergijo lokalnega marketinga, spletne promocije in tiska: 3x.si

Za člane GZS imamo 30 mest na voljo po polovični ceni! Vrednost paketa garantirano poveča vašo prepoznavnost in vpliv vsaj za 3x, posledično pa tudi bistveno poveča vašo prodajo. Primerno za vse tipe podjetij in obrti!

Preberite več

Bureau Veritas, d.o.o.

BREZPLAČNI STROKOVNI DOGODEK
ZELENE REŠITVE ZA ZELENO PRIHODNOST
Vabimo vas, da se nam pridružite na brezplačnem spletnem dogodku, kjer bomo predstavili trajnostno strategijo EU in izhodišča evropskega zelenega dogovora. Predstavili vam bomo zelene rešitve, ki bodo doprinesle k zeleni prihodnosti in olajšale vašo pot trajnostnega poslovanja.
Četrtek, 3. junij 2021 od 9.30 do 14.00

Preberite več

 

Vaše podatke smo zbrali iz javno dostopnih virov ali v okviru opravljanja dejavnosti Gospodarske zbornice Slovenije in jih uporabljamo v skladu z določili 72. člena ZVOP-1 in ZEPT-1B. Svoje podatke lahko kadarkoli pregledate ter zahtevate njihov popravek ali izbris oziroma prekličete to soglasje. Nastavitve, na katere vrste sporočil ste naročeni, in odjavo lahko kadarkoli spremenite s klikom na povezavo »Sprememba nastavitev prejemanja e-novic in odjava«.

Fotogalerija





 

Arhivi