Novice


Arhiv: Poslovni klepet "Business Talk" 2021/14, 25. maj 2021

v torek, 25. maja 2021 ob 14. uri po slovenskem času

 

V Centru za mednarodno poslovanje smo pripravili serijo virtualnih poslovnih klepetov pod imenom Business Talks, ki se bo odvijal v torek, 25. maja 2021 ob 14. uri po slovenskem času.

 

Tokratni gost bo Bill Valdez, predsednik upravnega odbora Alliance of Latinx Leadership & Policy iz Washingtona, ZDA, katere glavna aktivnost je aktivno vključevanje Američanov latinskega porekla v javne službe v ZDA.

Bill Valdez je bil zaposlen v vodstvu Ministrstva za energijo v letih 1994-2014 ter bil predsednik Združenja direktorjev v obdobju 2016-2020. Pred zvezno službo je bil svetovalec v mednarodnem svetovalnem podjetju, ki je mednarodnim korporacijam svetovalo pri poslovnih priložnostih in odnosih v ZDA. Trenutno je svetovalec mednarodnih korporacij ter pomožni predavatelj na univerzi. Je prepoznan strokovnjak na področju razvoja poslovanja, posebej v dejavnostih obnovljivih virov, napredne proizvodnje in informacijskih tehnologij.

 

Pogovor z gostom bo trajal 50 minut in bo potekal v angleškem jeziku. Če želite spremljati navedeno virtualno srečanje, se prijavite preko spodnje spletne prijavnice. Vsem prijavljenim udeležencem bomo poslali ZOOM povezavo en dan pred dogodkom. Udeležba je brezplačna.

 

Na lanskih Business Talks so se pestri publiki iz vseh koncev sveta predstavili številni zanimivi gosti. Njihova imena in ozadja najdete na BusinessTalks.

 

Prijazno vabljeni!

 

 

Kontakt: Ante Milevoj, ante.milevoj@gzs.si, 01 5898 162


Fotogalerija





 

Arhivi