Novice


Arhiv: Razpis GZS SPGZ za inovacije 2021 je zaprt. Prejeli smo rekordno število prijav!

Zgodovina priznanj za inovacije sega v leto 1997, ko je se je Območna zbornica Zasavje odločila podpreti drugače misleče posameznike v inovativnih podjetjih in 23. januarja podelila prva regionalna priznanja za najboljše inovacije. Gibanje se je sprva razširilo na druge regije, leta 2002 pa so priznanja pridobila nacionalni značaj. K sodelovanju so pristopile vse regionalne gospodarske zbornice, nacionalni dogodek – Dan inovativnosti – pa odslej predstavlja izbor najboljših inovacij izmed najboljših v regijah.

V letu 2021 bomo obeležili 25 let podeljevanja na regionalni ravni in 19 let na nacionalni ravni. V preteklih 18 letih so bila v celotni Sloveniji priznanja podeljena preko 11.200 inovatorjem in inovatorkam in več kot 3.200 inovacijam. Na nacionalni ravni je bilo podeljenih 153 zlatih priznanj, priznanja GZS za inovacije pa so prepoznane tako v Sloveniji kot v tujini.

Razpisi po regionalnih gospodarskih zbornicah so bili odprti od 15. februarja do 31. maja 2021. Na GZS Severno Primorski gospodarski zbornici smo prejeli rekordno število prijav. Na razpis je prispelo kar 35 prijav.  Iskreno se zahvaljujemo vsem, ki ste kakor koli sodelovali pri prijavi na razpis in držimo pesti za čim boljše rezultate in visoka priznanja. 

 

Iskrene čestitke EKIPA GZS SPGZ!

 

Fotogalerija





 

Arhivi