Novice


Arhiv: Povabilo k so-organizaciji študijskih potovanj v sklopu SIW ON TOUR 2021

 


    

Spoštovani partnerji,

Slovenska turistična borza (Slovenian Incoming Workshop – SIW), ki jo organizira Slovenska turistična organizacija, je najpomembnejši poslovni dogodek, ki postavlja trende v slovenskem turističnem okolju in kjer se srečajo tuji organizatorji potovanj (tuji TO/TA) in slovenska turistična ponudba. SIW predstavlja neprecenljivo priložnost za poglobitev že obstoječih partnerstev in za vzpostavljanje novih kontaktov.

V letu 2021 bo SIW potekal v terminu od 13. do 14. septembra v nekoliko drugačni preobleki, kot smo jo bili vajeni do sedaj. Letošnji SIW smo poimenovali
SIW on Boutique Tour, saj bomo vse moči in izkušnje usmerili v študijska potovanja po Sloveniji z izhodiščno točko v Ljubljani. Tuji organizatorji potovanj in turistični agenti bodo 13. in 14. septembra obiskali makroregijo po lastni izbiri, na enodnevnem študijskem potovanju. Tekom dogodka bodo tako lahko spoznali 2 različni regiji.

Ob tej priložnosti vas kot ponudnika turističnih produktov vabimo k so-organizaciji študijskih potovanj za tuje udeležence v okviru SIW ON TOUR 2021.

 

 


Več informacij najdete na spletni strani SIW ON TOUR 2021.

Vabimo vas, da svoje inovativne in kreativne predloge oddate do 16.06.2021 do 12.00 ure na e-naslov
siw2021@slovenia.info.

S prijaznimi pozdravi,

 

 


Ekipa SIW
Slovenska turistična organizacija

Dimičeva ulica 13
SI-1000Ljubljana, Slovenija
T:+386 (0)1 589 85 50
E: siw2021@slovenia.info
W:www.slovenia.info

 

Fotogalerija





 

Arhivi