Novice


Arhiv: EU Business Talks: Nemčija, 31. avgust 2021 ob 14.00 uri

Slovenija predseduje Svetu Evropske unije v drugi polovici leta. Gospodarska zbornica Slovenije bo v tem času organizirala pogovore s poslovneži iz vseh 27 držav članic, vsak teden iz ene države članice.

Vabljeni, da se udeležite naslednjega poslovnega klepeta »EU BUSINESS TALKS«, ki se bo odvijal v torek, 31. avgusta 2021 ob 14. uri po slovenskem času.

Tokratni gost bo Andreas Dressler, direktor podjetja FDI Center, s sedežem v Berlinu v Nemčiji. Podjetje se ukvarja s svetovanjem podjetjem, državam, FDI agencijam, gospodarskim zonam na področju tujih neposrednih investicij. Njegovo hčerinsko podjetje Location Decisions deluje na področju izbire primernih investicijskih lokacij za tuje globalne organizacije. 

Andreas je ima več kot 20 let izkušenj na področju tujih neposrednih investicij. V tem času je delal na številnih projektih na vseh koncih sveta in v različnih industrijah, tako z velikimi multi-nacionalkami kot tudi malimi in srednjimi podjetji. Andreas je reden gost različnih konferenc in predavatelj na  izobraževanjih na tem področju dela.

Pogovor bo trajal 30 minut in bo potekal v angleškem jeziku.

Vašo udeležbo lahko potrdite tukaj. Vsem prijavljenim udeležencem bomo poslali ZOOM povezavo en dan pred dogodkom.


Fotogalerija





 

Arhivi