Novice


Arhiv: Poslovne priložnosti na Češkem

Napovedujemo!

Poslovne priložnosti na Češkem

Virtualna b2b konferenca s predstavniki gospodarstva iz Češke republike

Med Gospodarsko zbornico Slovenije in Češko gospodarsko zbornico v Pragi potekajo priprave in usklajevanja glede možnosti izvedbe spletnega dogodka, ki bo potekal pod imenom Slovensko Češki gospodarski forum predvidoma v drugi polovici oktobra ali prvi polovici novembra.

Že sedaj obe strani zbirata poslovne interese podjetij, saj želita poiskati ustrezne sogovornike za uspešno izvedbo poslovnih b2b sestankov.

Vabimo slovenska podjetja, ki iščejo poslovne stike in priložnosti na Češkem, da nam pošljejo svojo preliminarno prijavo z opisanim predlogom za poslovno sodelovanje. Na osnovi prejetih informacij bo lahko nasprotna stran preverila interes med lokalnimi podjetji. Podjetja za katera bo nasprotna stran potrdila lokalni interes, se bodo lahko vpisala na posebno B2match platformo, preko katere bodo potekali individualni poslovni razgovori.

Število udeležencev je omejeno, zato vam svetujemo, da se čimprej prijavite, saj s tem tudi organizatorjem iz Češke omogočite pravočasen in ustrezen nabor sogovornikov v skladu z vašimi interesi.

Preliminarne prijave slovenskih podjetij zbiramo do 27. septembra letos.

Fotogalerija





 

Arhivi