Novice


Arhiv: FORUM AGENTI MILANO SE VRAČA z B2B sestanki »v živo« Predstavitev možnosti sodelovanja na poslovnem dogodku v Milanu

 

 

 

Spoštovani!

 

FORUM AGENTI MILANO SE VRAČA z B2B sestanki »v živo«

Predstavitev možnosti sodelovanja na poslovnem dogodku v Milanu

 

Potem, ko je zaradi COVIDa lanskoletni poslovni dogodek potekal virtualno, italijanski organizatorji za letos napovedujejo srečanja z italijanskimi agenti »v živo«.

 

Po lanskoletnem premoru bosta Gospodarska zbornica Slovenije in Javna agencija SPIRIT Slovenija, v sodelovanju z diplomatsko konzularnimi predstavništvi v Rimu in Milanu organizirala udeležbo slovenskih predstavnikov gospodarstva na poslovnem dogodku FORUM AGENTI, ki bo potekal 2. in 3. decembra letos na letališču Malpensa pri Milanu.

V okviru letošnjega že devetega po vrsti srečanja v Milanu, bo organiziran skupinski nastop slovenskih podjetij »v živo« na sejmišču Malpensa pri Milanu - seveda samo v primeru, če bodo to omogočali pogoji in omejitve povezane z virusom COVID. Organizatorji letošnjega poslovnega dogodka napovedujejo tudi možnost izvedbe sestankov »na daljavo«.

 

Z željo, da bi predstavnikom slovenskih podjetij predstavili možnosti in pogoje udeležbe na letošnjem dogodku Forum Agenti Milano, vas vabimo na predstavitveni dogodek, ki bo potekal na Gospodarski zbornici Slovenije v Ljubljani.

 

v ponedeljek 18. oktobra ob 13.00 uri.

 

Svojo udeležbo na predstavitvenem dogodku, na katerem bodo sodelovali tudi italijanski organizatorji iz Rima lahko potrdite preko elektronske prijavnice.

Prijave so odprte do 15.10. do 13:00.

Dodatne informacije: g. Marko Jare, tel: 01 5898 158 ali preko elektronske pošte: marko.jare@gzs.si

 

 

Fotogalerija





 

Arhivi