Novice


Arhiv: eKonferenca: GoDigital 2021 – Just do IT

VABILO

e-konferenca
GoDigital 2021 - Just do IT
18. 11. 2021, online in brezplačno

Spoštovani!

Konferenca GoDigital
, neodvisna poslovna konferenca na področju digitalizacije v Sloveniji, bo zaradi epidemioloških razmer in odloka vlade,18. novembra potekala online in bo v znak digitalne solidarnosti za vse udeležence brezplačna. Gostila bo tako domače kot tuje strokovnjake. Letos je umeščena tudi v program predsedovanja svetu EU.

Osrednja tema letošnje konference GoDigital 2021 -Just do IT bo vpliv digitalizacije na produktivnost in konkurenčnost. Osredotočili se bomo na vprašanje “zakaj” je digitalizacija tako pomembna za podjetja, organizacije ter kakšne poslovne učinke prinaša.

 

 

Konferenca bo letos še bolj zanimiva, atraktivna in podprta z inovativnimi primeri dobrih praks. Za vse udeležence smo pripravili tudi spletnaB2B srečanja, kot priložnost za mreženje in pridobivanje novih poslovnih kontaktov.

Program:

Vsem udeležence, tudi tisti, ki so se na konferenco že prijavili v živo, bomo dva dni pred dogodkom poslali povezavo do online konference GoDigital 2021. Ponovna prijava zato ni potrebna.

Se vidimo 18. 11. 2021 na GoDigital 2021!
Tokrat online in brezplačno!

 

Brezplačno vabljeni tudi na drugi dan konference GoDigital 2021, kjer se bomo pogovarjali o digitalnih kompetencah in vpliv le teh na uspešnost poslovanja.
Drugi dan konference bo potekal v Digitalnem središču Slovenije, BTC, Ljubljana in online.

Preberite več>>

Organizator

 

Soorganizatorji

Zlati pokrovitelji

Zlati partner

Srebrni pokrovitelji

Bronasti pokrovitelj

Podporniki za večjo digitalno ambicijo

Pokrovitelj digitalne platforme

Združenje za informatiko in telekomunikacije
Dimičeva 13, Ljubljana
Email: ziti@gzs.si

 

Fotogalerija





 

Arhivi