Novice


Arhiv: B2B s kitajskimi dobavitelji avtomobilskih delov

Spletni b2b sestanki s kitajskimi dobavitelji avtomobilskih delov in opreme

 

6. – 8. december 2021 preko spleta 

Spoštovani,

Želimo vas obvestiti, da bodo med 6. in 8. decembrom letos organizirani spletni sestanki med evropskimi podjetji in kitajskimi dobavitelji avtomobilskih delov in opreme iz province Hebei.

40 kitajskih podjetij išče uvoznike, trgovce in distributerje za vrsto izdelkov in opreme na področju nadomestnih delov za vozila (osebna, komercialna, delovni in kmetijski stroji), opreme za vulkanizerje vključno z obroči iz lahke litine, maziva in tesnila,  hidravlična oprema in izdelki, potrošni material…

Podroben opis kitajskih podjetij, seznam ponujenih izdelkov in internet strani večine sodelujočih kitajskih sogovornikov se nahajajo v prilogi.

Vabimo vsa zainteresirana podjetja ali posameznike, ki bi vas zanimala udeležba na spletnih b2b srečanjih s kitajskimi dobavitelji, da izpolnite priloženo elektronsko prijavnico in nam jo čimprej vrnete.

Lahko opravite tudi več sestankov v različnih dneh med 6. in 8. decembrom.

Organizatorji bomo pripravili urnik poslovnih razgovorov in ga skupaj z navodili za izvedbo sestankov posredovali vsem zainteresiranim.  Število udeležencev iz Slovenije je omejeno – vaše prijave bodo upoštevane po vrstnem redu!

Dodatne informacije: Marko Jare, tel: 01 5898 158, e pošta: marko.jare@gzs.si

 

Pripeti dokumenti

Seznam kitajskih podjetij

Fotogalerija





 

Arhivi