Novice


Arhiv: Želite poslovati z Južno Korejo? Pridružite se delegaciji v Seul!

 

Iščete poslovne priložnosti v Južni Koreji?

Udeležite se poslovnih srečanj s korejskimi uvozniki in izvozniki

Seul, 29. in 30. november 2022

 

 Slovensko veleposlaništvo v Seulu je posredovalo informacijo, da bo 1. in 2. decembra letos v prestolnici Južne Koreje potekal poslovni dogodek z naslovom ''Korea grand Sourcing Fair 2022 (KGSF 2022)".

V preteklosti – in tudi tokrat se bodo lahko tuja podjetja srečala s korejskimi  dobavitelji, bodo pa letos prvič organizirana tudi b2b poslovna srečanja tujih dobaviteljev s korejskimi uvozniki/kupci.

Korejsko združenje za mednarodno trgovino (KITA) bo namreč za zainteresirana tuja podjetja priskrbelo sogovornike na korejski strani, pri čemer tuji udeleženci krijejo vse stroške povezane s potovanjem in namestitvijo v Južno Korejo. Mala in srednja podjetja si lahko te stroške zmanjšajo preko sofinanciranja Slovenskega podjetniškega sklada.

Pozivamo slovenska podjetja, ki bi se želela pridružiti delegaciji v Južno Korejo v začetku decembra, da se čim prej prijavo tako, da izpolnijo elektronsko prijavnico. Na osnovi zbranih interesov bomo obvestili korejske organizatorje in naše Veleposlaništvo v Seulu in vas obvestili o vseh nadaljnjih korakih pri izvedbi načrtovanega obiska.

Dodatne informacije: GZS - g. Marko Jare, tel 01 5898 158, e-pošta: marko.jare@gzs.si

Fotogalerija





 

Arhivi