Novice


Arhiv: Analiza stanja inovacijske dejavnosti v Slovenskih podjetjih 2022

Analiza stanja inovacijske dejavnosti v Slovenskih podjetjih 2022

ANKETA
Analiza stanja inovacijske dejavnosti v slovenskih podjetjih za leto 2022

Spoštovani,

spet je čas za novo analizo. V letu 2020 smo na Gospodarski zbornici Slovenije v sodelovanju s Spiritom izpeljali pilotno izvedbo analize inovativnosti ter jo nadgradili in ponovno izvedli v letu 2021.

Namen analize je zmeriti inovacijski potencial slovenskega gospodarstva, ki je lahko podlaga za oblikovanje podpornih storitev pri vzpostavljanju inovacijske kulture v podjetjih ter nadgradnja inovacijskega sistema v sodelovanju med gospodarstvom, podpornim okoljem in oblikovalci politik.

Z letošnjo analizo stanja si želimo še povečati vzorec podjetij, zato bo vsaka rešena anketa zares pomembna, vaši odgovori pa bodo velikega pomena za razumevanje in ovrednotenje dejanskega stanja inovativnosti v slovenskem gospodarstvu.

In kaj boste imeli od tega vi?
Vsi, ki boste izpolnili anketni vprašalnik do konca, boste prejeli takojšen dostop do izvoda priročnika o najboljših aktualnih praksah inoviranja v zrelih podjetjih - The Innovator's Handbook 2022. Zbornik prispeva družba CorpoHub, uradni promotor zbornika ter ekspertni član globalne skupnosti Innov8rs.

To še ni vse, v bližnji prihodnosti bomo za tiste, ki boste do konca rešili anketni vprašalnik v mesecu decembru 2022 v sodelovanju s Corpohubom organizirali brezplačno 2-urno delavnico na temo inovativnosti in inoviranja v vaši bližini z naslovom: Kako gradimo kulturo in zmogljivosti za inoviranje v celotnem podjetju? Delavnice bodo izvedene v 6 krajih po Sloveniji, tudi v vaši bližini 

Reševanje ankete vam bo vzelo od 2 minut do približno 20 minut odvisno od stanja inovativnosti.

Rok za reševanje anketnega vprašalnika je, 14. 11. 2022.

Lep pozdrav in ostanite inovativni

DOSTOP DO ANKETE

Izvajalec projekta

Naročnik projekta

Projekt sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija - Next generationEU

       Partner projekta

Kontakt: Simon Vrbanič

Strateški razvoj GZS, vodja področja inovativnosti: simon.vrbanic@gzs.si 

Fotogalerija





 

Arhivi