Novice


Arhiv: Bliža se BREZPLAČNA delavnica WEB3: Inoviranje z uporabo umetne inteligence in strojnega učenja 24.11.2022

Ekipa #Web3 vas vabi, da se jim pridružite na brezplačni delavnici Inoviranje z uporabo umetne inteligence in strojnega učenja, ki bo potekala ta četrtek, 24.11.2022 na Gospodarski zbornici Slovenije, Dimičeva 13 v Ljubljani, med 9:00 in 13:00 uro.

VABILO

Izr. prof. dr. Tomaž Curk, prodekan za raziskovalno dejavnost na Fakulteti za računalništvo in informatiko v Ljubljani, bo uporabo umetne inteligence in strojnega učenja približal slovenskim podjetjem in jim na delavnici pomagal poiskati inovacijske potenciale. Podjetniki se bodo v praktičnem delu delavnice naučili uporabe sistema za podatkovno rudarjenje Orange Data mining.

Delavnica je namenjena vsem podjetjem (mikro, mala, srednje velika podjetja, tudi s.p.), ki si želijo poenostaviti poslovanje, prihraniti na času in izkoristiti potencial sodobnih tehnologij, ki jih tehnologije Web3 predstavljajo.

Med upravičenimi udeleženci so tudi podjetja, ki že prejemajo finančne spodbude Slovenskega Podjetniškega Sklada.

Udeležba je brezplačna, prijava pa obvezna.

VEČ O DELAVNICI TUKAJ.

Program Startup Plus sofinancirata Slovenski podjetniški sklad in Evropska unija, in sicer iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Izvaja se na podlagi programa Vsebinska podpora prejemnikov sredstev (MSP) od 2018 do 2023 v okviru Operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike od 2014 do 2020.

 

Fotogalerija





 

Arhivi